Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beachware: Τι φοράμε φέτος στην παραλία;

Το καλοκαίρι έφτασε και ήδη όλοι μας σχεδιάζουμε τις μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις μας στη θάλασσα. Παιχνίδια στην άμμο, ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο και δροσιστικές βουτιές συνθέτουν μια ειδυλλιακή εικόνα, γεμάτη νοσταλγία αλλά και προσμονή. Προτού όμως ξεχυθούμε στην παραλία, αδιαμφισβήτητα η επιλογή του κατάλληλου beachwear είναι απαραίτητη. Θέλουμε κάτι εντυπωσιακό, μα παράλληλα άνετο και πρακτικό. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις της μόδας για το ιδανικό μαγιό 2022!

Ψηλόμεσα μαγιό: Κομψά και θηλυκά

Μια εξαιρετική επιλογή για το φετινό καλοκαίρι αποτελούν τα ψηλόμεσα μαγιό. Για όσες δεν θέλετε να αποχωριστείτε το μπικίνι, αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία να αναδείξετε την σιλουέτα σας, σμιλεύοντάς την και καμουφλάροντας τα σημεία που επιθυμείτε να κρύψετε. Πρόκειται για ιδιαίτερα θηλυκά μαγιό, που καλύπτουν την περιφέρεια με το κάτω μέρος και αναδεικνύουν τη γραμμή σας. Μάλιστα, πολλά τέτοια μαγιό διαθέτουν κορδόνια που προσαρμόζονται απόλυτα στον σωματότυπό σας.

Ταυτόχρονα, προσφέρουν μοναδική ευελιξία ως προς το τοπ που θα συνοδεύει το σλιπ. Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε κάποιο μονόχρωμο σλιπάκι, σε συνδυασμό με floral μπουστάκια, τρίγωνα ή σουτιέν με μπανέλα. Επιπλέον, αυτού του είδους τα μαγιό μπορούν πανεύκολα να ταιριάξουν με οποιοδήποτε άλλο μαγιό έχετε ξεχασμένο στη ντουλάπα σας, σε ένα αρμονικό mix and match. Δοκιμάστε τα ψηλόμεσα μαγιό σας με διάφορες εκδοχές, απολαμβάνοντάς τα στο 100%!

Ολόσωμα μαγιό: Μια σικάτη, διαχρονική επιλογή

Τα ολόσωμα μαγιό ανέκαθεν αποτελούσαν την επιτομή της καλαισθησίας και της κομψότητας στην παραλία. Φέτος οι hot τάσεις θέλουν τα ολόσωμα να γίνονται ακόμη πιο θηλυκά, με τα κατάλληλα κοψίματα που αναδεικνύουν τη γραμμή σας και δένουν αρμονικά με το στυλ της σύγχρονης γυναίκας. Τολμήστε έντονους χρωματισμούς στο ολόσωμο που θα επιλέξετε, με διαφορετικές υφές και patterns που κάνουν τη διαφορά.

Η πλάτη πολλές φορές είναι άκρως αποκαλυπτική, αφήνοντας μεγάλο μέρος του σώματός σας γυμνό. Άλλοτε χρησιμοποιούνται κοψίματα στη μέση, φερμουάρ στο μπούστο και βαθύ ντεκολτέ ή διαφάνειες για να μετατρέψουν το τελικό αποτέλεσμα σε μια ιδιαίτερα sexy ενδυματολογική προσθήκη αυτό το καλοκαίρι. Αλλά και τα αθλητικά ολόσωμα μαγιό δεν χάνουν την αίγλη τους. Αντιθέτως, έχουν ένα φανατικό κοινό που τα προτιμά και αυτό το καλοκαίρι δεν πρόκειται να αποτελέσει εξαίρεση. Άλλωστε, η γκάμα επιλογών είναι πραγματικά ανεξάντλητη, διαθέτοντας το ιδανικό ολόσωμο μαγιό για κάθε γυναίκα.

Must have σύνολα παραλίας

Αν και το μαγιό είναι το highlight του καλοκαιριού, εντούτοις δεν θα πρέπει να παραγνωρίζουμε τη σημασία των ενδυματολογικών επιλογών που το πλαισιώνουν. Φέτος το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους τα αέρινα φορέματα παραλίας, σε ποικιλία σχεδίων και με μοτίβα που συναρπάζουν. Στο ίδιο μήκος κινούνται και τα παρεό, που προσφέρουν ασύγκριτο design σε μια ευρεία γκάμα για να ικανοποιήσουν πλήρως κάθε γυναίκα με στυλ.

Μια oversized τσάντα που χωράει όλα τα απαραίτητα, αναπαυτικές σαγιονάρες, γυαλιά ηλίου και ψάθινο καπέλο ολοκληρώνουν την εμφάνισή σας στην παραλία και σας προδιαθέτουν για ένα φανταστικό καλοκαίρι. Αποκτήστε τα κομμάτια που θα σας συντροφεύσουν στις καλοκαιρινές σας διακοπές και απολαύστε τη θάλασσα ακριβώς όπως εσείς ονειρεύεστε!

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή