Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Best City Awards 2017: 2 χρυσά βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με 2 χρυσά βραβεία βραβεύτηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Best City Awards 2017στην Τεχνόπολη στην Αθήνα.

Τα Best City Awards είναι ένας θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές ή τις λύσεις που οδηγούν σε ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βραβεύτηκε σε δύο κατηγορίες:

1) Στην κατηγορία A6.4. «Προστασία, προβολή και ανάδειξη μουσείων, πινακοθηκών, μνημείων, σπηλαίων, αρχαιολογικών και ιστορικών χώρων με εικονικές περιηγήσεις» με το χρυσό βραβείο για την υλοποίηση του έργου «Ψηφιακή Προβολή της Ιστορίας και του Πολιτισμού των Μετεώρων και του Ολύμπου» και

2) Στην κατηγορία A1. «Υποδομές & Αστική Ανάπλαση» με το χρυσό βραβείο για την υλοποίηση των κυκλικών κόμβων και την ανάπλαση των οδών σε Σαρίμβεη, Καράγιωργα και Καραμανλή.

Στόχος των βραβείων είναι να κινητοποιήσουν τις αρχές των πόλεων για τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών τους και τη βελτίωση των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων, να αναδείξουν τις προσφερόμενες λύσεις και τεχνολογίες για ευφυείς και βιώσιμες πόλεις και, το σημαντικότερο, να αναδείξουν τις πόλεις που εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή