Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Best City Awards 2018: Διπλή βράβευση για το Δήμο και τη Δ.Ε.Υ.Α. Φαρκαδόνας

Ασημένια (Silver) διάκριση για το Δήμο Φαρκαδόνας και Χάλκινη (Bronze) για την Δ.Ε.Υ.Α. Φαρκαδόνας στα Best City Awards 2018
Δύο Βραβεία απέσπασαν ο Δήμος και η Δ.Ε.Υ.Α. Φαρκαδόνας στο διαγωνισμό Best City Awards 2018:  
 
• Ασημένιο (Silver) Βραβείο ο Δήμος για το «Φωτισμό LED στους Δημόσιους Υπαίθριους Χώρους και στις Εκπαιδευτικές Υποδομές» 
 
• Χάλκινο (Bronze) Βραβείο η Δ.Ε.Υ.Α. για τον  «Τηλεέλεγχο / Τηλεχειρισμό Δικτύων Ύδρευσης» 
 
Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και συμμετείχαν 80 περίπου πόλεις από όλη την Ελλάδα.
 
Επιβραβεύτηκαν οι καλύτερες πρακτικές καθιστώντας τις συμμετέχοντες πόλεις παραδείγματα, ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών τους.
 
Στην τελετή απονομής των βραβείων το Δήμο και τη Δ.Ε.Υ.Α. εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος (και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.) Αθανάσιος Μεριβάκης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ) Ιωάννης Αναγνώστου. 
 
Τα δύο αυτά Βραβεία έρχονται να προστεθούν στο Ασημένιο που ήδη κέρδισε ο Δήμος μας στην περσινή διοργάνωση για την Ευφυή Στάση. 
 
Αποτελούν ιδιαίτερη τιμητική διάκριση, και μας γεμίζουν ηθική ικανοποίηση στην προσπάθειά μας να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την πορεία μας προς ένα σύγχρονο και ποιοτικό Δήμο. 
 
Αποτελούν επίσης σημαντική επιβράβευση και για όσους (αιρετούς και υπαλλήλους) συνέβαλαν στο σχεδιασμό και υλοποίηση των projects που αφορούν, όπως τα στελέχη των υπηρεσιών Τεχνικής – Προγραμματισμού (Δήμου – ΔΕΥΑ).
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή