Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βγάζουν έκπτωτο τον Κτηνίατρο στον Δήμο Τρικκαίων

Μεγαλώνει το πρόβλημα για τα αδέσποτα ζώα της πόλης και για αυτά του Ζωολογικού Κήπου.
 
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr χρειάστηκαν μόλις λίγοι μήνες από την υπογραφή στις 15 Ιουνίου 2017 της σύμβασης, για να ζητείται από το Δημοτικό Συμβούλιο να κηρυχτεί έκπτωτος (με ότι αυτό συνεπάγεται)   ο Κτηνίατρος που είχε αναλάβει την παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών.
Στις 29 Μαΐου 2016, ο Δήμος είχε δημοσιοποιήσει πρόσκληση ενδιαφέροντος υποβολής προσφορών και είχαν υποβληθεί 2 προσφορές.
Ο Κτηνίατρος που ζητούσε 11.817,20 ευρώ (με ΦΠΑ) πλειοδότησε και του ανατέθηκε απευθείας η παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών στις 8 Ιουνίου 2017 και με σύμβαση 1 εβδομάδα μετά, ανέλαβε τις συμβατικές του υποχρεώσεις, οι οποίες εκτελέστηκαν ορθώς μέχρι στις 25 Ιουλίου 2017, καθώς την επόμενη ημέρα ο Κτηνίατρος μέσω …email παραιτούνταν από τα καθήκοντα του Κτηνιάτρου του Δήμου.
Η Δημοτική Αρχή, αντέδρασε και στις 7 Αυγούστου απέστειλε έγγραφο καλώντας τον Κτηνίατρο να συμμορφωθεί  στις υπολειπόμενες συμβατικές υποχρεώσεις  άμεσα και μέχρι τις 22 Αυγούστου.
Μια μέρα πριν την λήξη του …τελεσίγραφο, ο Κτηνίατρος επέστρεψε στα καθήκοντά του αλλά στις 15 Σεπτεμβρίου πάλι με …email υπέβαλε παραίτηση τονίζοντας πως υποβάλλει για 2η και τελευταία φορά την παραίτηση από τα καθήκοντα του Κτηνιάτρου του Δήμου.
Στις 20 Σεπτεμβρίου η Δημοτική Αρχή τον κάλεσε εκ νέου να συμμορφωθεί  στις υπολειπόμενες συμβατικές υποχρεώσεις  άμεσα και μέχρι τις 6 Οκτωβρίου αλλά την ίδια ήμερα ο Κτηνίατρος, ξεκαθάρισε ότι δεν θα υλοποιήσει τις υπολειπόμενες υπηρεσίες  που απορρέουν από την σύμβαση και Δημοτική Αρχή τον κάλεσε για εξηγήσεις που προφανώς δεν έχει λάβει και προχωρά στην διαδικασία έκπτωσης.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή