Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Big Brother. Όλο το κοινωνικό περιθώριο στο σπίτι σας, μέσω του ΣΚΑΙ

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Από ένα τηλεοπτικό υποπροϊόν που στοχεύει στα χυδαιότερα ανθρώπινα ένστικτα, μαντρώνοντας σε ένα δωμάτιο καμιά εικοσαριά περιθωριακά άτομα, αφήνοντας να εννοηθεί πως συμβιούν σε σπίτι οργίων, τι θα περίμενε κανείς; Να αναλύσουν επιστημονικές θεωρίες ή να μιλήσουν φιλοσοφικά;

Φυσικά και θα ασχολούνταν με τα ζωώδη τους ένστικτα και μάλιστα θα προσπαθούσαν να τα αναδείξουν σε υπερθετικό βαθμό, αφού δεν έχουν κάτι άλλο να προβάλλουν τα συγκεκριμένα άτομα.

Λεχρίτες, τσούλες, γκέι, τραβεστί, εγχώριοι και αλλοδαποί, γεροπαραλυμένοι που πήγαν να ξελαγράρει το μάτι τους και με την ελπίδα μπας και ρίξουν και κανένα πήδουλο στη συνέχεια, μαζεύτηκαν στο στάβλο του ΣΚΑΙ, για να δείξουν στο πανελλήνιο τα χάλια τους και τον κατήφορο που μπορεί να πάρει το ανθρώπινο είδος.

Αυτό το βάφτισαν τηλεοπτική εκπομπή! Συγχαρητήρια στα στελέχη του σταθμού για τον ευφάνταστο νου που έχουν και προωθούν «σύγχρονα πράγματα», όπως το big brother, ένα τηλεοπτικό υποπροϊόν που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων πριν από είκοσι χρόνια.

Μάλιστα για να μας θυμίσουν την παλαιότητά του, ανέσυραν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας τον πρωταγωνιστή αυτής της αθλιότητας, τον μέντορα του ατάλαντου Βαρθακούρη, τον Αντρέα Μικρούτσικο. Τον έβγαλαν από τη φορμόλη που τον διατηρούσαν, τον αναστήλωσαν και μας τον σέρβιραν εκ νέου, για να μας θυμίσουν πως και στο πρόσφατο παρελθόν η τηλεόραση ήταν εξίσου άθλια και δεν έφτασε από τη μια μέρα στην άλλη στα χάλια που είναι σήμερα.

Μπράβο στη διοίκηση του σταθμού, που ενέκρινε αβίαστα και ανερυθρίαστα αυτή την εκπομπή υποκουλτούρας.

Ένα τσούρμο ανθρωποειδή περιφέρονται ημίγυμνα, επί εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα σε ένα κοινόχρηστο χώρο κι ο κόσμος παρακολουθεί μπας και δει μια στάλα τσόντα σ’ αυτή την ανθρώπινη χαβούζα, για να διεγερθεί κι αυτός λιγάκι.

Βλέπετε στην Ελλάδα έχει πέραση το βρώμικο. Μη ξεχνάτε τη μόδα της καντίνας, που έτρεχαν όλοι για να αναδείξουν το πιο διάσημο βρώσιμο βρώμικο είτε ήταν σουβλάκι, είτε σάντουιτς. Κι εδώ επιδιώκουν να δουν βρώμικο σεξ. Βλέπετε κι αυτό είναι βρώσιμο. Πως λένε, «αυτή τον έφαγε από τον τάδε».

Διεγέρθηκαν οι τηλεθεατές, ακόμη και με τα υπερπληθωρικά στήθη μιας υπέρβαρης κοπέλας, που πέταξε το σουτιέν της στην πισίνα των οργίων σε τηλεοπτική μετάδοση κι έγινε θέμα σε όλες τις ιστοσελίδες. Ποιος δεν δημοσίευσε τα δυο τεράστια στήθη, να επιπλέουν ελεύθερα από τα δεσμά του σουτιέν, στα χλωριούχα νερά της πισίνας και οι κάμερες να καταγράφουν το αντιαισθητικό θέαμα, προς τέρψη των αδηφάγων τηλεθεατών, που αναζητούν να δουν λίγο γυμνό κι ας είναι ό,τι να ‘ναι.

Θόρυβος ξέσπασε επίσης από το λεχρίτη, που είπε δημόσια πως αν δεν μπορέσει να καταναλώσει κάθε μέρα ένα κουτί προφυλακτικά από εθελόντριες, αναγκαστικά πρέπει να προβεί σε βιασμό. Αυτό ήταν που έφτασε τον κόμπο στο χτένι και η ηθική των παραγωγών του ΣΚΑΙ, δεν τους επέτρεπε να συνεχίσουν μαζί του. Δεν τους άφησε άλλα περιθώρια, παρά να τον διώξουν από το παιχνίδι. Δεν περίμεναν να δείξει τέτοια ανάγωγη συμπεριφορά αυτός ο τύπος. Μάλλον θα τους είχε παραπλανήσει το βιογραφικό του… Λεβέντης από την Κρήτη, φυλακή δεν είχε κάνει κι έτσι την πάτησαν.

Αναρωτιέται κανείς, γιατί κάποιος βλέπει τούτο δω το πράγμα. Βλέπετε απενοχοποιημένα παρακολουθεί ο άλλος ή η άλλη ένα ριάλιτι και ο σύντροφός του να κάθεται στη διπλανή πολυθρόνα, από το να δει μια κανονική τσόντα, γιατί αμέσως μετά την τσόντα, θα πρέπει να επιδοθεί και στα απαραίτητα, προς εκτόνωση τουλάχιστον του ενός εκ των δυο.

Ενώ έτσι, κάνει το μπανιστήρι του, χωρίς άλλες υποχρεώσεις. Που διάθεση για περαιτέρω, με τέτοιες συμφορές που έχουν όλοι στο κεφάλι τους.

Και η ζωή συνεχίζεται, όσο θόρυβο κι αν κάνουμε όλοι εμείς που διαφωνούμε με όλα αυτά τα αισχρά που μας σερβίρουν, καταστρέφοντας κάθε στοιχείο αισθητικής που μας έχει απομείνει. Εκείνοι θα συνεχίζουν ακάθεκτοι στον κατήφορο που μας οδηγούν συστηματικά και το ΕΣΡ, θα συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή