Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bodytalk: Όλες οι αθλητικές τάσεις με μεγάλες εκπτώσεις στα Τρίκαλα!

Με εκπτώσεις -50% που ισχύουν μέχρι τέλος Φλεβάρη και την ευκαιρία να επωφεληθείτε της  ανακύκλωσης ρούχων

Στο κεντρικότερο σημείο των Τρικάλων, στην κεντρική πλατεία της πόλης, βρίσκεται το κατάστημα Bodytalk (Bdtk), μια από τις πιο αγαπημένες αλυσίδες καταστημάτων στον τομέα των αθλητικών ειδών.

Με την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η Bodytalk σας δίνει την ιδανική ευκαιρία να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με αθλητικά κομμάτια, επωφελούμενοι μοναδικές Προσφορές -50% που θα ισχύσουν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.

Όταν μιλάμε για τη Bodytalk, ποιότητα, άνεση και στυλ πηγαίνουν μαζί, ενώ η εντυπωσιακή ποικιλία των προϊόντων της είναι έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη αλλά και όλα τα γούστα! Μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε athleisure επιλογές για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, θα βρείτε σίγουρα αυτό που αναζητάτε για τον καθένα! Από κολάν, φόρμες και μπλουζάκια κατάλληλα για άθληση, μέχρι στυλάτα casual αθλητικά ρούχα, η Bodytalk έχει τα πάντα για μια καθημερινότητα γεμάτη μόδα και άνεση.

Και εδώ δώστε προσοχή!!! Μια ιδιαίτερη και ευπρόσδεκτη πρωτοβουλία που αναπτύσσεται από την Bodytalk και λαμβάνει χώρα και στο κατάστημα της πόλης είναι η Ανακύκλωση Ρούχων! Εντός του καταστήματος BDTK στα Τρίκαλα υπάρχει ειδικός κάδος ανακύκλωσης, όπου μπορείτε να απαλλαγείτε με βιώσιμο τρόπο από παλιά ή μη χρησιμοποιούμενα αθλητικά ρούχα και να ανταμειφθείτε με έκπτωση -15% στις αγορές σας σε εκπτωτικά και μη προϊόντα! Μια πρωτοβουλία που υπογραμμίζει την προσήλωση της εταιρίας Bodytalk στη βιώσιμη πρακτική και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το έμπειρο και πάντα πρόθυμο προσωπικό του καταστήματος είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει σε ό,τι χρειάζεστε, αλλά και να σας προτείνει εμφανίσεις για άψογο στυλ.

Για επιλογές με ποιότητα, άνεση και στυλ, ένα κατάστημα Bodytalk είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε. Δείτε προσφορές σε όλη τη συλλογή ΕΔΩ!

Με εκπτώσεις -50% που ισχύουν μέχρι τέλος Φλεβάρη και την ευκαιρία να επωφεληθείτε της  ανακύκλωσης ρούχων, αδράξτε την τέλεια ευκαιρία να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με βιώσιμο τρόπο.

Επισκεφθείτε το κατάστημα Bodytalk στα Τρίκαλα και ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο στην αθλητική  μόδα!

Μπορείτε να το βρείτε:

28ης Οκτωβρίου 13 – Τρίκαλα, 421 32

Τηλ.: 2431 1181379

E-shop: https://www.bodytalk.com/

Facebook: Bodytalk  | Instagram: bodytalk_bdtk | Ε.: [email protected]

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή