Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας από την IPA Καρδίτσας

Η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) για μια ακόμη φορά πρόσφερε απλόχερα τη βοήθεια της σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη εκφράζοντας απόλυτα τον κοινωνικό χαρακτήρα που έχει, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών και στόχων η Ένωση.

Μετά από πολλές αντίστοιχες ενέργειες στις οποίες έχει προβεί τα τελευταία χρόνια, όπως δωρεά μαλλιών, αιμοδοσίες και υλική υποστήριξη δομών όπως το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» Καρδίτσας, σειρά αυτή τη φορά είχαν οι κάτοικοι στην Μάνδρα Αττικής που ταλαιπωρούνται από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Έτσι, έχοντας την αμέριστη και άμεση υποστήριξη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, μεταφέρθηκε και παραδόθηκε στις κοινωνικές δομές του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας, φορτηγό γεμάτο με κλινοσκεπάσματα και είδη καθαριότητας, τα οποία θα ανακουφίσουν έστω στο ελάχιστο όλους αυτούς τους κατοίκους της περιοχής που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Σημαντική συμβολή στο εγχείρημα είχε και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, που διέθεσε υπηρεσιακό όχημα με οδηγό για την μεταφορά των αντικειμένων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή