Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Συλλήψεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 27χρονης

Συνελήφθησαν στην περιοχή της Μαγνησίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 31χρονη και 44χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της απειλής, καθώς και της παραβίασης των Νομοθεσιών περί όπλων, περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα.

Η 31χρονη, στο πλαίσιο προσωπικών διαφορών, πυροβόλησε απρόκλητα με κυνηγετική καραμπίνα 27χρονη συγγενικό της πρόσωπο, χωρίς να την τραυματίσει, προκαλώντας υλικές ζημιές σε σταθμευμένο ΙΧΕ αυτοκίνητο. 

Στην συνέχεια, οι 2 δράστες, με την χρήση βίας, προκάλεσαν στην 27χρονη σωματικές βλάβες, την απείλησαν με μαχαίρι και την εξύβρισαν.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των δραστών, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, σε ΙΧΦ αυτοκίνητο, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 239 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, στρατιωτική ξιφολόγχη, μαχαίρι και φυσίγγιο, καθώς και 2 συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 495,2 γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Η χρησιμοποιηθείσα κυνηγετική καραμπίνα, μαζί με φυσιγγιοθήκη και 15 φυσίγγια βρέθηκαν κρυμμένα σε σημείο με πυκνή βλάστηση.

Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή