Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βραβείο ποιότητας για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Βραβείο ποιότητας κατέκτησαν μαθητές του 5ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων, με τη συμμετοχή τους σε πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής εκπαιδευτικής κοινότητας του «etwinning».

Ειδικότερα, οι μαθητές του Δ2 τμήματος, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού του μαθήματος αγγλικής γλώσσας, κ. Παναγιώτας Ζιάκα, αλλά και με τη στήριξη της διευθύντριας κ. Παρασκευής Λάππα, βραβεύτηκαν από την Ε.Υ.Υ.(Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης) με την ετικέτα ποιότητας (quality label) για το πρόγραμμα «Let’s recycle».

Πρόκειται για μια εργασία που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με σχολεία της Ιταλίας, της Σλοβενίας, της Πολωνίας και της Τουρκίας και διήρκησε εννέα μήνες (Οκτώβριος-Ιούνιος).

Όλο αυτό το διάστημα, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνεργαστούν με συνομήλικους μαθητές των προαναφερθέντων χωρών, να επιδοθούν σε πληθώρα δραστηριοτήτων σχετικών με την ανακύκλωση και τη σημασία της στην καθημερινότητά τους.

Εξάσκησαν την αγγλική γλώσσα, βλέποντας τη σημασία της στην επικοινωνία, ξεφεύγοντας από τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή