Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βραβευμένο μουσικό ντοκιμαντέρ δίπλα στον Ληθαίο

Για μια ακόμη χρονιά η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων συμμετέχει στην Εβδομάδα Μουσικής και Τέχνης που διοργανώνεται από το «Μουσείο Τσιτσάνη». Φέτος, η – με δωρεάν προβολή – μουσική ταινία που επιλέχθηκε, είναι το ελληνικό ντοκιμαντέρ Στρίγγλες (String-less).

Θα προβληθεί αύριο στις 9.45 το βράδυ στο Θεατράκι Ληθαίου (πίσω από το «Μουσείο Τσιτσάνη») με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πρόκειται για ιδιαίτερα επίπονο ντοκιμαντέρ που παρακολουθεί επί 3 χρόνια την πορεία του ομώνυμου αγαπημένου γυναικείου πολυφωνικού συγκροτήματος. Η ταινία προβάλλεται με στόχο να ενισχύσει τη σκέψη σχετικά με τη μουσική και τις δυσκολίες της, σε αντίθεση με τη μουσική και τις χαρές της.

Οι Τρικαλινοί μουσικοί μπορεί να δουν τον εαυτό τους σε αυτό το ντοκιμαντέρ, να θυμηθούν οικεία ή παρόμοια περιστατικά, ενώ οι μη μουσικοί θα μάθουν στοιχεία μάλλον άγνωστα για τη ζωή των μουσικών.

Η ταινία σε σκηνοθεσία του Άγγελου Κοβότσου, απέσπασε το βραβείο κοινού  πριν 3 μήνες στο 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Η συγκεκριμένη προβολή είναι μια από τις πρώτες σε πανελλήνιο επίπεδο.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή