Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βράβευση μαθητών από τον Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Λάρισας

Τους μαθητές, που αρίστευσαν, και τους φοιτητές, που εισήχθησαν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, παιδιά μελών του συλλόγου βράβευσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας.

Η καθιερωμένη τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας Δημήτριος Σοφολόγης απευθυνόμενος στους μαθητές & φοιτητές τόνισε ότι η προσπάθειά τους να αριστεύουν είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς νέους.

Επεσήμανε ακόμη ότι ο αγώνας για την κατάκτηση της γνώσης και της επιτυχίας πρέπει να είναι διαρκής με κύρια χαρακτηριστικά την εντιμότητα, την συνέπεια και την τόλμη προκειμένου να περιχαρακώσουν τις αρχές και τις αξίες τους στην δύσκολη εποχή, που διανύουμε με προβλήματα οξυμμένα σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Ο κ. Σοφολόγης στην αποφώνησή του αναφέρθηκε στην προσπάθειά τους, που πρέπει και όλοι ευελπιστούν να συνεχιστεί και στο μέλλον με την ίδια ένταση, είτε βρίσκονται στη δευτεροβάθμια, είτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και σε κάθε στάδιο της ζωής τους, τους συνεχάρηκε & ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου παρεβρέθησαν και συνεχάρηκαν τα παιδιά ο Αντιπρόεδρος κ. Κοτσιμπογεώργος, ο Γενικός Γραμματέα κ. Τσαλίκης, ο ταμίας κ. Νασιάρας, το μέλος κ. Αναστασίου και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων ( Π.Ο.Σ.Γ.) & μέλος του Δ.Σ. κ. Παναγούλης.

Τις ευχές του στα βραβευμένα παιδιά έδωσε και ο πατέρας Γεώργιος του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου Νέας Σμύρνης Λάρισας, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση & συνόδευσε την χορωδία της ενορίας του, τα μέλη της οποίας ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή τους στο γιορτινό κλίμα.

Οι μαθητές, που βραβεύτηκαν, είναι οι:

• Α΄ Γυμνασίου_ Τσιαντής Νικόλαος-Ραφαήλ, Τοπάλης Ιωάννης,

• Β΄ Γυμνασίου_ Τσακνάκης Κωνσταντίνος, Μακά Λυδία,Παπακώστα Αικατερίνη, Μακαγιός Γεώργιος, Τσιάχα Φανή, Στραφιώτης Νικόλαος,
Δρογγούδη Ευθυμία, Μουστάκας Δημήτριος, Μπερδάνης Αλέξανδρος, Μπίλλη Μαρία, Φιλίππου Απόστολος-Παναγιώτης

• Γ΄ Γυμνασίου_ Χασιώτη Γεωργία, Τσίρου Δήμητρα, Πάκας Αλέξιος-Γεώργιος, Ζήγρας Αγγελος

• Α΄ Λυκείου_ , Παπακώστας Κωνσταντίνος, Φιλίππου Κλαίρη, Σωτηρίου Ειρήνη, Κόκκαλη Βασιλική – Αντωνία, Κουσέρα Ευδοκία

• Β΄Λυκείου_ Χασιώτης Βασίλειος, Μπερδάνη Κερασία

• Οι φοιτητές, που βραβεύθηκαν είναι: Δαλακούρας Άγγελος (Τμήμα Γεωπονίας Α.Π.Θ), Ζήγρας Κωνσταντίνος (Τμήμα Γεωπονίας Α.Π.Θ.), Κόντσα Ευγενία (Σχολή Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών), Μπαλοδήμου Βασιλική (Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Μακεδονίας), Πάκας Μάριος (Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ Α.Π.Θ.), Παλούκας Αλέξανδρος (Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας & Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), Σπυρόπουλος Σπυρίδων (Τμήμα Γεωπονίας Α.Π.Θ.)

Στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκαν, απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς & βράβευσαν τους μαθητές και φοιτητές: ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης & Τυρνάβου, ο Υφυπουργός του Υπ.Α.Α.Τ. κ. Κόκκαλης, ο Βουλευτής κ. Κέλλας, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παπαλέξης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Παπαγεωργίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωσταρόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Γεωπόνων Ν. Λάρισας κ. Κατσής.

Τους χαιρετισμούς τους στην εκδήλωση απέστειλαν και ο Βουλευτής κ. Χαρακόπουλος, ο Βουλευτής κ. Μπαργιώτας, ο Βουλευτής κ. Κατσιαντώνης και ο εκπρόσωπος του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λάρισας κ. Μπαμίχας μετέφερε του χαιρετισμούς του Προέδρου της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr κ. Αυγερινού.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Δημήτριος Σοφολόγης
Ο Γεν. Γραμματέας Δημήτριος Τσαλίκης

 

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή