Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βράβευση της «ΖeniΘ» στα Creative Greece AWARDS 2018

Για το Creative Rebranding Επιχειρηματικής και Γεωγραφικής Ανάπτυξης της εταιρείας.
 
Την πρώτη της σημαντική διάκριση απέσπασε η ΖeniΘ στα CREATIVE GREECE AWARDS 2018 που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 21 Μαρτίου σε μια μεγαλοπρεπή τελετή παρουσία δεκάδων εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Η ΖeniΘ έλαβε το βραβείο Creative Rebranding Επιχειρηματικής και Γεωγραφικής Ανάπτυξης, επισφραγίζοντας την επιτυχημένη εκστρατεία για την αλλαγή του band name και του logo της εταιρείας σε Ζeniθ από ΑΕΡΙΟ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας και την επέκταση του άξονα δράσης της σε όλη την ελληνική επικράτεια και με φυσικό αέριο και με ηλεκτρισμό.

Ο Mάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας, για το οποίο και δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι για τη διάκριση καθώς η αλλαγή του brand αποτελούσε για μας ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Ήταν πολύ σημαντικό για μας να γνωρίζει ο κόσμος που μας εμπιστεύεται για τις υπηρεσίες μας 17 χρόνια τώρα ότι είμαστε η ίδια εταιρεία, που ωστόσο μεγαλώνει, κάνοντας ένα ακόμη μεγάλο βήμα προς το μέλλον, με στόχο την καλύτερη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή του.

Στόχος μας ήταν και είναι η κορυφή, για το λόγο αυτό εξάλλου επιλέξαμε το brand name ZeniΘ αφού στη λέξη αυτή αποτυπώνεται η έννοια της κορυφής, για την οποία εργαζόμαστε μέσα σ’ ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό περιβάλλον, αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία της πολύχρονης διεθνούς και ελληνικής εμπειρίας μας. Παράλληλα, όπως μπορείτε να δείτε, στο νέο logo μας εμφανίζονται με σύμβολα τόσο το φυσικό αέριο όσο και ηλεκτρική ενέργεια και φυσικά, δε θα μπορούσαμε να μην τιμήσουμε με το κεφαλαίο Θ τις περιοχές απ΄ όπου ξεκινήσαμε, τη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία, και οι οποίες μας έδειξαν εμπιστοσύνη αναδεικνύοντάς μας σε Νο1 πάροχο φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων!»
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή