Βράβευση της ΙΡΑ Τρικάλων

Η Τ.Δ. Τρικάλων συνεχίζοντας δυναμικά για μία ακόμη χρονιά και έχοντας αποδείξει τις κοινωνικές της ευαισθησίες σε θέματα που ταλανίζουν καθημερινά την Κοινωνία μας, κατάφερε και απέσπασε για μία ακόμη χρονιά «ΕΠΑΙΝΟ» από την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος, για την ποιότητα των δραστηριοτήτων της σε Κοινωνικά Θέματα, για έτος 2016, κατατάσσοντάς την στην 2η Πανελλαδικά θέση μεταξύ 53 Τοπικών Διοικήσεων (Νομών).

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Τοπική μας, κατά τις εργασίες του 33ου Πανελληνίου Συνεδρίου στο Βραχάτι- Κορινθίας και ιδιαίτερη χαρά δε, αποτέλεσε και το γεγονός ότι το βραβείο αυτό παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Τοπικής μας Αχιλλέα Μπέγα, από τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Καρδίτσας Γεώργιο Ζαρχάνη – που αποτελεί μέλος της ανωτέρω Επιτροπής- μιας Τοπικής που η συνεργασία μας ήταν και θα παραμείνει αγαστή, σε κοινές ποιοτικές δράσεις. ‘Ως εκπρόσωποι της Τ.Δ. Τρικάλων, παρέστησαν εκτός του Προέδρου μας, ο Γ. Γραμματέας μας Βασίλειος Δραγούτσος και ο Ταμίας μας Μιχαήλ Μάστορας.

Το βραβείο αυτό δίνει δύναμη ώστε η Τ.Δ. Τρικάλων, να συνεχίσει δυναμικά και με όραμα, με την στήριξη των μελών μας, την επιτυχημένη πορεία της, προς εξυπηρέτηση των όσων πρεσβεύει η Ένωσή μας.

Το Διοικητικό ΣυμβούλιοΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή