Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βρέθηκαν οι διαρρήκτες με «θύματα» δημοσιογράφο και Ιατρό στα Τρίκαλα

Και ανήλικος ανάμεσα στην σπείρα που δρούσε περιφερειακά της πόλης των Τρικάλων.

Τέλος στην δράση σπείρας που δρούσε περιφερειακά της πόλης των Τρικάλων, έβαλε η ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, συλλαμβάνοντας 17χρονο για κλοπή.

Ο ανήλικος μαζί με άλλους 2 συνεργούς του, εισήλθαν σε οικία στην περιοχή των Τρικάλων και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο.

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις των Αστυνομικών, ο 17χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο δικαιούχο του, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 17χρονος μαζί με 2 ακόμη 21χρονους και άλλους 2 άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2016 έως χθες, διέπραξαν συνολικά 9 διαρρήξεις- κλοπές οικιών στην περιοχή του Νομού Τρικάλων μεταξύ των οποίων σε οικία Δημοσιογράφου και Ιατρού περιφερειακά της πόλης των Τρικάλων, από τις οποίες άρπαξαν, κυνηγετικό όπλο, 2 τηλεοράσεις και μία παιγνιδομηχανή, 2 κινητά τηλέφωνα, 5 ρολόγια χειρός, διάφορα κοσμήματα – χρυσαφικά, το χρηματικό ποσό των 4.750 ευρώ, καθώς και άλλες μικροσυσκευές.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 17χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους τους, καθώς και άλλα αντικείμενα, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Σε βάρος του 17χρονου και των 4 συνεργών του, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς του 17χρονου για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή