Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Bullet train» Κωμικό θρίλερ στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

Από 26-30/8 στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο, στον Μύλο Ματσόπουλου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.45 η ταινία Bullet train

Bullet train   

Κωμικό θρίλερ 126΄

Σκηνοθέτης: Ντέιβιντ Λιτς

Πρωταγωνιστούν: Μπράντ Πιτ  Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον, Τζόι Κινγκ, Μάικλ Σάνον, Λόγκαν Λέρμαν και Σάντρα Μπούλοκ.

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά θρίλερ δράσης από τον σκηνοθέτη της ταινίας Deadpool 2 David Leitch, το Bullet Train αποτελεί το κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς. Με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt και μια εκλεκτή παρέα από επίλεκτους δολοφόνους -όλοι με συσχετιζόμενους αλλά και αντικρουόμενους στόχους- σε μια βόλτα υψηλών ταχυτήτων με φόντο τη μοντέρνα Ιαπωνία.

H ιστορία βιβλίου και ταινίας τοποθετείται μέσα σε ένα τρένο – σφαίρα (Bullet Train) όπως αποκαλείται στην Ιαπωνία το δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών υψηλής ταχύτητας. Κι εκεί, υπάρχουν αρκετοί δολοφόνοι που «αλληλοτρώγονται» με έπαθλο ένα πολύτιμο βαλιτσακι.

Πιο συγκεκριμένα: Ένας κάπως κακότυχος επαγγελματίας δολοφόνος που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του μετά από σειρά αποτυχιών, επιβιβάζεται στην ταχεία Τόκιο – Κιότο με εντολή να πάρει στην κατοχή του ένα χαρτοφύλακα. Μαζί του όμως έχουν ανέβει στο τρένο διάφοροι φονικοί αντίπαλοι από όλη την υφήλιο – όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς.

Χώρα: ΗΠΑ, Ιαπωνία

 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
CINE –ΜΥΛΟΣ- 3d Digital Cinema & Dolby.

Τηλ. 24310 20090

facebook Δήμος Τρικκαίων

Ώρες προβολών: Καθημερινά  21.45

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.

φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή