Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βύρωνας Κατσίβελος: Αντιθέτως, άλλοι έκαναν πάρτι…

Πολύ σκληρή απάντηση στον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα
 
Με μεγάλη μου απορία διάβασα την επιστολή σας κ. Δήμαρχε και μου προξενήθηκαν πολλά ερωτήματα…
 
Για ποιες κακοήθειες προς τους δημοτικούς συμβούλους συναδέλφους μου μιλάτε; 
 
Αν πραγματικά δεν καταλάβατε ποιους εννοούσα στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής μου, η οποία δημοσιεύτηκε πριν 2μήνες σε όλα τα ΜΜΕ θα μιλήσω πολύ πιο ξεκάθαρα.
 
Αλήθεια κ. Δήμαρχε, αναφέρατε τους 20 μήνες που ήμουν αντιδήμαρχος, ότι όλα βαίναν καλώς! Βεβαίως και έτσι ήταν. Όταν όμως ήρθε η ώρα αλλαγής σκυτάλης στις αντιδημαρχίες, ποιος ήρθε στις 2 του Απρίλη και σας κατέθεσε πρώτος την παραίτησή του; Ο «Κατσίβελος!!!». Ποιος όμως ήθελε να παραμείνει  και όταν υπήρχαν αντιδράσεις, άρχισε να προκαλεί προβλήματα; Θυμάστε κ. Δήμαρχε, όταν ο Τόλιας δεν ψήφισε ακόμα και την ίδια του την εισήγηση για τον «Κανονισμό Καθαριότητας»; 
Θυμάστε κ. Δήμαρχε που κατήγγειλε τον πρόεδρο του Δ.Σ. στην Περιφέρεια; Θυμάστε που ο Επίτροπος δεν πέρασε τον Κανονισμό λόγω του ότι ήθελε αυξημένη πλειοψηφία και επανήλθε προς ψήφιση στο Δ.Σ. και με πήρατε τηλέφωνο και ήρθα από την Κέρκυρα να ψηφίσω για να περάσει, ενώ ο Τόλιας ψήφισε «παρών»;
 
Θυμάστε κ. Δήμαρχε για τι συνήλθε η δημοτική ομάδα 3 φορές; Για τον Τόλια…
 
Για πείτε μας κ. Δήμαρχε, όσο ήμουν εν ενεργεία αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος της ομάδας σας, έστω ένα πρόβλημα που σας δημιούργησα; Σας προκαλώ να αναφέρετε ένα συγκεκριμένα.
 
Θυμάστε κ. Δήμαρχε ένα απόγευμα του Μάη του 2016 που ήρθα στους Γόμφους στο κατάστημά μου και ήσασταν πολύ απογοητευμένος και μου είπατε: «Βύρων, τι να κάνω με τον Αναγνώστου; Δεν παραιτείται …Θέλει κι άλλη θητεία στην ΔΕΥΑΠ». Θυμάστε κ. Δήμαρχε που σας είχα πει να ανακοινώσετε για όλη την 5ετία τις αρμοδιότητες, για να μην υπάρξει πρόβλημα;  Θυμάστε ποιος δεν σας το επέτρεψε και τι είχε πίσω από το μυαλό του; Θυμάστε κ. Δήμαρχε ο Κατσίβελος να σας ζήτησε κάτι παραπάνω για τον ίδιο του τον εαυτό; Θυμάστε ο Κατσίβελος να σας ζήτησε έστω ένα δίμηνο απασχόλησης για κάποιον δικό του; Αντιθέτως, άλλοι έκαναν πάρτι…
 
Κύριε Δήμαρχε, δυστυχώς διαφαίνεται ότι έχετε χάσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της πολιτικής σας αυτονομίας, ευρισκόμενος σε πολιτική «ομηρία». Κάνατε ομάδα για να αντιμετωπίσετε τον Κατσίβελο ο οποίος δεν ανήκει πλέον στην ομάδα σας; Αν είναι δυνατόν!!! Όταν ο Τόλιας εν ενεργεία αντιδήμαρχος σας δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα, προσπαθούσατε να τα ξεπεράσετε με την συνηθισμένη, όπως πάντα, φράση «Δεν βαριέσαι. Δεν έγινε τίποτα». Δεν βγήκε όμως ο Τόλιας να υπερασπιστεί τον εαυτό του και έβαλε εσάς να κάνετε άρον-άρον ομάδα και να δημοσιεύσετε μια επιστολή ανυπόστατη, με την οποία, στην ουσία, γελοιοποιήσατε το επίπεδό της, θέλοντας χωρίς λόγο να πείσετε την κοινωνία ότι η ομάδα είναι συμπαγής. 
 
Είναι πολλά τα «γιατί» κ. Δήμαρχε που σας έφεραν στην θέση που κατέχετε.
 
Θυμάστε κ. Δήμαρχε που κρεμόσασταν από τα χείλη μου, όταν συνεδρίαζε η ομάδα Παντέρα, πάντα με δική μου πρωτοβουλία; Θυμάστε κ.Δήμαρχε που κάποιοι αποχώρησαν;
 
Ε… λοιπόν σας το λέω ευθέως. 
 
Ο Κατσίβελος έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο για να είστε σήμερα Δήμαρχος στον Δήμο Πύλης. Αν δεν ήταν ο Κατσίβελος θα ήσασταν σήμερα στα χοιροστάσιά σας, όντας πολύ πιο χρήσιμος στον πρωτογενή τομέα, που αποτελεί τον πιο σημαντικό μοχλό ανάπτυξης, για την ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας.
 
Τέλος, μετά την διαστρέβλωση από την επιστολή που σας συνέταξαν, θέλω να γίνω πιο σαφής, διότι χρειάζεστε πολλά βοηθήματα, τόσο στην ανάγνωση, όσο και στην κατανόηση μιας επιστολής.
 
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν δημοτικό σύμβουλο από τον συνδυασμό που υπηρέτησα, αλλά κατακρίνω ιδιοτελείς συμπεριφορές σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο των κ.κ. Τόλια και Αναγνώστου και επίσης την δική σας ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, που έβλαψαν την ομάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό.
 
Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση όμως να σχολιάσω τη δική σας αχαριστία προς το πρόσωπό μου, για τις ανυπόστατες δηλώσεις σας, για το ότι εγώ ευθύνομαι για τις εντάσεις και την μη ομαλή λειτουργία της ομάδας.
 
Βύρωνας Κατσίβελος
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή