Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Career Now: Μια νέα εποχή για τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και την εύρεση εργασίας ξεκινά στα Τρίκαλα

Η Σταυρούλα Αθανασούλα και ο Νίκος Παπαπαναγιώτου φέρνουν το όραμα τους στο προσκήνιο, με πάθος και αφοσίωση στην επιχειρηματικότητα.

Με μία νέα προσθήκη στο «επιχειρείν» της πόλης μας ξεκίνησε ο μήνας Νοέμβριος, και μία νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών έρχεται να ανατρέψει τους κανόνες στον κλάδο της.

Ο λόγος για την “Career Now” που, με εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, εισέρχεται με δυναμισμό στην αγορά εργασίας και δύναται να στελεχώσει μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων όχι μόνον στην περιοχή μας φυσικά, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Υπηρεσίες:

Η Career Now πέραν από έναν “κόμβο” εργασιακής προσφοράς και ζήτησης, αποτελεί τον απαραίτητο συνεργάτη για κάθε ενδιαφερόμενο εργοδότη που θέλει να στελεχώσει με επαγγελματισμό την επιχείρησή του, αλλά και τον εργασιακό μέντορα για κάθε υποψήφιο εργαζόμενο που επιθυμεί να ανελιχθεί στον επιθυμητό τομέα απασχόλησής του.

Παρέχοντας υπηρεσίες που ξεπερνούν τα τετριμμένα, η Career Now δύναται να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου κάθε ανάθεση ευρέσεως προσωπικού, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη και εξειδικευμένες προτάσεις για την εύρεση του κατάλληλου υποψηφίου για οποιαδήποτε θέση εργασίας.

Αυτή η αποκλειστική ενασχόληση με τη διαδικασία εύρεσης προσωπικού εξασφαλίζει την καταλληλότερη αντιστοίχιση μεταξύ εργοδότη και υποψηφίου, προωθώντας την αποδοτικότητα και την ικανοποίηση και των δύο πλευρών.

Με μοναδικό τρόπο προσέγγισης της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, η Career Now επικεντρώνεται στη δημιουργία σχέσεων μακράς διάρκειας με τους πελάτες της και στην ανάπτυξη επιτυχημένων συνεργασιών στον τομέα της απασχόλησης. Με το πνεύμα της καινοτομίας και την αδιάκοπη προσπάθεια για υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, η Career Now υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού στην περιοχή.

Οι άνθρωποι πίσω από το όραμα:

Η Σταυρούλα Αθανασούλα και ο Νίκος Παπαπαναγιώτου, ένα δυναμικό και εμπνευσμένο δίδυμο με ξεκάθαρο όραμα, αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από την Career Now, αλλά και σημαντικό λόγο για τον οποίο η εταιρία ξεχωρίζει στον κλάδο της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Με πολύχρονη εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο, η  επιθυμία τους να ανατρέψουν τα συνηθισμένα πρότυπα της αγοράς, τους οδήγησε στη δημιουργία της Career Now, ως μιας εταιρείας που θα προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού με εξατομικευμένη προσέγγιση.

Δείχνοντας ιδιαίτερο μεράκι και αφοσίωσή προς τον τομέα της εργασιακής απασχόλησης, μεταβάλλουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, παρέχοντας λύσεις σε προβλήματα και συμβουλές για τη βελτίωση της εκάστοτε διαδικασίας.

Φιλοδοξία τους είναι η δημιουργία καίριων εργασιακών σχέσεων μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων που θα βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στο αίσθημα του σεβασμού, και το κάνουν πράξη γνωρίζοντας τις τάσεις και τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και προσφέροντας προσαρμοσμένες και εξατομικευμένες λύσεις.

Με την Career Now, οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι στα Τρίκαλα έχουν πλέον έναν αξιόπιστο σύμμαχο στον χώρο της απασχόλησης και της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Με εξατομίκευση, συνεχή υποστήριξη, διαρκή καινοτομία και απρόσκοπτη αναζήτηση της τέλειας αντιστοίχισης μεταξύ εργοδοτών και υποψηφίων,  η Career Now ανοίγει νέους ορίζοντες για εργοδότες και υποψηφίους και, ξεκάθαρα, ήρθε για να διαμορφώσει τη νέα εποχή στην εργασιακή απασχόληση.

Μπορείτε να τους βρείτε:

Γαριβάλδη 14, Τρίκαλα, 421 31.

Τηλ.: 24310 35315

Ε.: [email protected]

Facebook: Career Now  | Instagram: career.now

Site:  https://careernow.gr/

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή