Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χάκαραν με στοχευμένες ενέργειες τα social του δημοτικού συμβούλου Αντώνη Τζερεμέ

Δείτε πώς βήμα βήμα τον κατηύθυναν να πατήσει σε κακόβουλο λινκ! – Μεγάλη προσοχή σε συνομιλίες ακόμη και με γνωστούς σας

Σε επιδημία έχει μετατραπεί το χακάρισμα λογαριασμών στα social media. Αυτή τη φορά «χάκαραν» λογαριασμό του δημοτικού συμβούλου Αντώνη Τζερεμέ.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο Trikalanews.gr, χθες το πρωί έλαβε ένα μήνυμα από ιδιαίτερα γνωστό του πρόσωπο-και το οποίο επίσης είχαν χακάρει- που του ζητούσε να τον ψηφίσει σε ένα διαγωνισμό μαγειρικής. Μάλιστα, το ύφος που χρησιμοποιούσε ο υποτιθέμενος φίλος του, ήταν ανάλογο με τον τρόπο με τον οποίο μιλούσαν συνήθως μεταξύ τους.

Λογικό λοιπόν να μην υποψιαστεί τι θα ακολουθήσει όταν πάτησε ένα λινκ που του έστειλαν με σκοπό να δώσει «τη ψήφο» του σε διαδικτυακό διαγωνισμό.

Λίγη ώρα μετά όπως διαπίστωσε ότι, τόσο ο λογαριασμός του στο fb όσο και στο Instagram, είχαν χακαριστεί και γινόταν αναρτήσεις που ο ίδιος ποτέ δεν είχε κάνει. Έχασε την πρόσβαση δε και στο messenger ενώ με mail του γνωστοποιήθηκε ότι άλλαξαν και οι κωδικοί του!

Μεγάλη προσοχή λοιπόν σε συνομιλίες που ανακατευθύνουν σε λινκ ακόμη και αν δεν φαίνονται σε πρώτη φάση ύποπτα.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή