Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χαλκιδική: «Έγδυσαν» ηλικιωμένη παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ

Θύμα εξαπάτησης έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία πίστεψε δύο απατεώνες οι οποίοι της παρουσιάστηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να της κλέψουν χρήματα και  κοσμήματα.

Το νέο αυτό περιστατικό απάτης σημειώθηκε χθες το πρωί στον δήμο Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, όταν οι δύο άνδρες έγιναν δεκτοί από την ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της, και, με το πρόσχημα εργασιών της ΔΕΗ, την έπεισαν να συγκεντρώσει τα χρήματα και  τα κοσμήματά της «σε ασφαλές σημείο». Ωστόσο, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας, οι δυο τους «άρπαξαν» την περιουσία της, συνολικής αξίας 10.050 ευρώ, και το έσκασαν.

Η άτυχη γυναίκα, έσπευσε να κάνει σχετική καταγγελία στην Αστυνομία και κατόπιν έρευνας, το μεσημέρι οι δύο απατεώνες, ηλικίας 36 και 45 ετών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μουδανιών, οι οποίοι και παρέδωσαν στην παθούσα μέρος των κοσμημάτων και το χρηματικό ποσό που αφαίρεσαν.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, περιλαμβάνεται και συνεργός τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και καταζητείται. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή