Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χαμός μέσα στο Νοσοκομείο Βόλου: Απείλησε την πρώην σύζυγό του ότι θα την κάψει και θα την κρεμάσει

Φωνές, βρισιές και κλωτσιές στην Παιδιατρική

Μετά τις φωνές και τις βρισιές που ξεσήκωσαν το Νοσοκομείο, ήρθαν οι κλωτσιές και τα χτυπήματα ενός 41χρονου αλλοδαπού σε βάρος της 40χρονης συζύγου του χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν το ηλικίας 13 χρονών κορίτσι τους.
Στη γυναίκα, που κάλεσε την Αστυνομία και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο άνδρας συνελήφθη κρατήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης και χθες, διότι ζήτησε αναβολή της δίκης του, προκειμένου να εμφανιστεί με δικηγόρο.


Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ο 41χρονος, όπως αναφέρεται στο Magnesianews.gr, πήγε στην Παιδιατρική κλινική, όπου νοσηλευόταν η 13χρονη κόρη του, όταν είδε την 40χρονη επίσης υπήκοο Αλβανίας πρώην σύζυγό του, η οποία του έχει ασφαλιστικά μέτρα για να μην πλησιάζει την ίδια και την κόρη τους.
Ζητώντας της τον λόγο άρχισε να της φωνάζει, έλεγε ότι είναι αδιάφορη ενώ την απείλησε ότι θα την κάψει, θα την κρεμάσει και δεν θα την αφήσει ζωντανή…


Το νοσηλευτικό προσωπικό κάλεσε την ασφάλεια του Νοσοκομείου, πήγαν στο σημείο και τους έκανε συστάσεις να ηρεμήσουν και να μη φωνάζουν, γιατί είχαν αναστατώσει τους ασθενείς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φάνηκε να συμμορφώνεται, ενώ η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία να τον συλλάβει, για παραβίαση των όρων των ασφαλιστικών μέτρων.


Τότε ήταν που ο άνδρας εξαγριώθηκε την κλωτσούσε και της κατάφερε χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματος. Λίγη ώρα μετά, στο Νοσοκομείο πήγαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 41χρονο, κρατήθηκε και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή σωματική βία και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του και θα δικαστεί σήμερα Παρασκευή, ενώ ο εισαγγελέας δεν έκανε άρση της κράτησης και έμεινε για δεύτερη νύχτα στο κρατητήριο.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή