Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χαρά Ξάνθη: Ο πολιτικός της λόγος “μίλησε” στις καρδιές των Τρικαλινών

Σε μια ιδιαίτερα ενθουσιώδη ατμόσφαιρα πραγματοποίησε την Κεντρική προεκλογική της ομιλία η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ για το νομό Τρικάλων

Μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη (Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό)  για να υποδεχτεί το πλήθος των Τρικαλινών που έσπευσε να παραβρεθεί στην κεντρική ομιλία της υποψήφιας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Τρικάλων, Χαράς Ξάνθη.

Τρικαλινοί όλων των ηλικιών ήταν εκεί για να στηρίξουν την Χαρά σε αυτό το τόσο σημαντικό βήμα, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό της, την κάθε γυναίκα, που γνωρίζει τα προβλήματα της μέσης οικογένειας, που μάχεται για ένα καλύτερο αύριο, που μπορεί και θέλει να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο της.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν σημαντικά ονόματα όπως ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Τρικαλων Γιάννης Κουτσονάσιος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων Ντίνος Μπάρδας, ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Λέγγας, καθώς και ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης.

Από το βήμα της εκδήλωσης η Χαρά Ξάνθη κατάφερε με τον ειλικρινή πολιτικό της λόγο να μιλήσει στις καρδιές των Τρικαλινών τονίζοντας την ανάγκη της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς αποτελεί την μοναδική σοβαρή αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης.

Ελληνοτουρκικά, οικονομία, πανδημία και δικαιοσύνη ήταν μερικά από τα μείζονα ζητήματα που απασχόλησαν τον πολιτικό λόγο της Χαράς Ξάνθη, λόγος που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, δείχνοντας πως η υποψήφια βουλευτής ήρθε για να μείνει..

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή