Χειμώνα το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, η πρώτη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του πρώην Προέδρου της Βουλής, πρώην Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας και Ευρωβουλευτή κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μεϊμαράκης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης δήλωσε ότι «Υλοποιώντας την εξαγγελία του Προέδρου του κόμματος, του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί τέλος Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου, είχαμε σήμερα μια πρώτη συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής με επικεφαλής και τον Γραμματέα του κόμματος και τον Γενικό Διευθυντή και τους Γραμματείς τους αρμόδιους για την καλύτερη δυνατή επιτυχία του Συνεδρίου. Το οποίο θα δώσει την ώθηση στην Νέα Δημοκρατία -η οποία σήμερα κυβερνά- και που το κόμμα τη στηρίζει κριτικά και δίνει το όραμα το οποίο έχουμε μέσα από το πρόγραμμα που έχει κατατεθεί ήδη και έχει εγκριθεί από τον ελληνικό λαό.

Στο πλαίσιο αυτό πιστεύουμε ότι θα ‘ναι ένα Συνέδριο το οποίο θα είναι γιορτή της Δημοκρατίας, της Νέας Δημοκρατίας, οι συνθήκες μετά τις 7 Ιουλίου είναι εντελώς διαφορετικές και στο πλαίσιο αυτό με τη σοβαρότητα που διακρίνει το υπεύθυνο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα παρουσιάσουμε στον Ελληνικό λαό το πρόγραμμά μας για το πως θα είναι η διακυβέρνηση της χώρας, μέσα στο πλαίσιο το οποίο εγκρίθηκε στις 7 Ιουλίου».

Συγκεκριμένα στο συνέδριο συμμετείχαν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ. Γιώργος Στεργίου, ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλος Μαρινάκης, ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Τάσος Γαϊτάνης, η εκπρόσωπος τύπου κα Έλενα Σώκου, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας κ. Βασίλης Φεύγας, ο Γραμματέας Οργανωτικού – Διευθυντής Γραφείου Προέδρου κ. Στέλιος Κονταδάκης, ο Σύμβουλος Προέδρου κ. Θανάσης Νέζης, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Γιάννης Μπρατάκος καθώς και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου κ. Νίκος Ρωμανός.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή