Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χόρεψαν και διασκέδασαν οι Κρανιώτες

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρανιάς Ασπροποτάμου στην αίθουσα του Φρουρίου. Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρανιάς όπως η διοργάνωση της κοπής βασιλόπιτας πέραν από τον ψυχαγωγικό τους χαρακτήρα, επιτελούν ένα σημαντικότατο ρόλο στην κοινωνική και  πολιτιστική ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Επιπλέον  αυτή η εκδήλωση συνδέει το παρελθόν του τόπου με το παρόν και δίνει μια ευοίωνη προοπτική για το μέλλον.

Οι Κρανιώτες/Κρανιώτισσες και οι φίλοι τους είχαν την ευκαιρία να ανταμωθούν, να μιλήσουν για το χωριό τους, να τραγουδήσουν και να χορέψουν τραγούδια του τόπου τους. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με ζωντανή παραδοσιακή μουσική από τετραμελή ορχήστρα.

Την εκδήλωση τίμησαν, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέτας μέσω της συζύγου του κας  Ειρήνης  Καραγκούνη,  ο κ. Σάκης  Παπαδόπουλος, βουλευτής Τρικάλων,  ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ.  Ντίνος Μπάρδας, ο κ. Αβραμόπουλος, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δήμου Μετεώρων, ο κ. Παπαχρήστος, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Χρήστος Ζαραμπούκας,  εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων, υποψήφιοι βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι επίσημοι.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί  θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή