Χωρίς Παπαστεργίου σχολεία δεν άνοιγαν φέτος

Απαντήσεις για την διακοπή προμήθειας μασκών για τους μαθητές έδωσε ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

Τα σχολεία δεν θα άνοιγαν αν δεν “σήκωνε το χέρι” ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, όπως δήλωσε ο ίδιος στον Ραδιοφωνικό του Σταθμό Λέσχη 97,6.

Κατά την γνώμη του κ. Παπαστεργίου κακώς ανέλαβε η ΚΕΔΕ να τρέξει τον διαγωνισμό για τις μάσκες στα σχολεία, διότι το ρίσκο να χαλάσει η εικόνα της ΚΕΔΕ ήταν μεγάλο, αλλά όπως τόνισε (δυστυχώς) σε δύσκολες καταστάσεις κάποιος πρέπει να βάλει πλάτη.

Ας δοξάζουμε τον θεό, που στο τιμόνι του …καραβιού είχαμε άξιο καπετάνιο, που όπως παραδέχθηκε, ο ρόλος της ΚΕΔΕ ήταν διαμεσολαβητικός και όχι ρόλος ουσίας, με έλεγχο έστω των διαστάσεων. Προφανώς το κείμενο του υπουργείου θα ήταν πολύ μεγάλο για να μπορέσει κάποιος στην ΚΕΔΕ να το διαβάσει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Όλη η δήλωση του Δημάρχου Τρικκαίων και προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου

«Αυτό το οποίο έγινε είναι ότι κάναμε έναν απίστευτο αγώνα να παραδώσουμε μάσκες σε όλη τη χώρα βάσει των προδιαγραφών που μας έδωσε το Υπουργείο Υγείας μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών. Γι αυτό και παραδέχθηκε το Υπουργείο Υγείας ότι υπάρχει λάθος στη συγγραφή των προδιαγραφών από τη μεριά τους, δεν φταίει σε κάτι η ΚΕΔΕ.

Εμείς δεχθήκαμε, κακώς κατά τη γνώμη μου, να τρέξουμε το διαγωνισμό. Το πρόβλημα το οποίο προέκυψε χαλάει όλη την εικόνα και την προσπάθεια που κάναμε ως ΚΕΔΕ να φτάσουμε παντού και να ανοίξουν τα σχολεία, γιατί αν δεν το κάναμε εμείς δεν θα άνοιγαν τα σχολεία. Από τη μια μεριά μέσα μου λέω ότι καμιά φορά δεν χρειάζεται να…’σηκώνεις πάντα το χέρι’, αλλά από την άλλη σε δύσκολες καταστάσεις εκεί που πρέπει να βάζουμε πλάτη, να το κάνουμε.»©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή