Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χωρίς ρεύμα για δύο ημέρες περιοχές των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

Τετάρτη 24 Μαΐου

Από ώρα 08:00 – 11:00 στα Τρίκαλα το ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον.

Ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 08:00 – 08:15 και 10:45 – 11:00 στα Σεισμόπληκτα, όπισθεν Νέα Ζωαγοράς και ξενοδοχείου Αετών Μέλαθρον, οδός Νίκης, τμήμα οδού Κλειδονοπούλου περιμετρικά του 30Ο Δημ. Σχολείου, τμήμα οδού Νικ. Πλαστήρα περιμετρικά του  πρατήριο υγρών καυσίμων Ιωάννου, τμήματα  των οδών Μακεδονίας, Ιουστινιανού, Βελισσαρίου, Πλαταιών, Βίτωνος, Παλαιολόγου.

Πέμπτη 25 Μαΐου

Από ώρα 08:00 – 10:00 στο Μεγαλοχώρι, τμήμα του χωριού απέναντι από ψυγεία Λαναρά, τα ψυγεία Λαναρά, δεξιά και αριστερά του δρόμου Μεγαλοχώρι Πατουλιά, θερμοκήπια Τζέλη, Φ/Β, αρδευτικά.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή