Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρ. Μιχαλάκης: Άξιος πρεσβευτής της λαϊκής μας μουσικής και παράδοσης ο Σ. Γοργογέτας

Τα συγχαρητήριά του στον Σωτήρη Γοργογέτα και την κομπανία του εκφράζει με δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, για την συμμετοχή και τις διακρίσεις σε φεστιβάλ στις ΗΠΑ.

Όπως τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης «Η αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς του Σωτήρη Γοργογέτα στην δημοτική και λαϊκή μας παράδοση είναι δεδομένη, καθώς το πολυποίκιλο έργο του αποτελεί σημείο αναφοράς σε πολλαπλό επίπεδο. Παράλληλα, αποδεικνύει συνεχώς με την δράση του, πως αποτελεί άξιο πρεσβευτή του τόπου μας και των παραδόσεών του, σε όλα τα μήκη και πλάτη της οικουμένης.

Σε αυτό το πλαίσιο θα ήθελα να τον συγχαρώ προσωπικά για τις ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις που έλαβε σε Φεστιβάλ Δημοτικών Χορών και Τραγουδιών στο Φοίνιξ της Αριζόνα των ΗΠΑ, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο, για μία ακόμη φορά, την παραδοσιακή μας μουσική και τους δημοτικούς μας χορούς, μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό και με εκατοντάδες διαγωνιζόμενους. Η ανάδειξή του ως του καλύτερου παραδοσιακού τραγουδιστή της διοργάνωσης και η απονομή του πρώτου βραβείου και του χρυσού μεταλλίου, έρχεται ως αναγνώριση της αγάπης του και της προσφοράς του στον λαϊκό μας πολιτισμό.

Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ την κομπανία του Σωτήρη Γοργογέτα, η οποία βραβεύτηκε και αυτή, υπό τους ήχους της οποίας τα χορευτικά συγκροτήματα «Titanes» (εφηβικό) και «Enomeni» (μεγάλο) που συμμετείχαν στον διαγωνισμό έλαβαν μετάλλια και διακρίσεις».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή