Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρ. Μιχαλάκης για «Βίρβεια 2023»: Ένας σημαντικός πολιτιστικός θεσμός στην Κρανιά

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων πραγματοποιούνται και τα φετινά «Βίρβεια 2023», που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς, προς τιμή του μεγάλου στιχουργού Κώστα Βίρβου που καταγόταν από το χωριό.

Η φετινή εκδήλωση που φέρει τον τίτλο «Βίρβεια 2023: Κώστας Βίρβος: Εγώ δεν ζω γονατιστός» θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 5 Αυγούστου στην πλατεία της Κρανιάς στο Μεσοχώρι, με ώρα έναρξης τις 20.30 και όπως κάθε χρόνο αναμένεται να προσελκύσει πλήθος Κρανιωτών και επισκεπτών. Στη συναυλία θα συμμετέχουν οι: Δήμητρα Καλλιάρα, Νίκος Αλεξόπουλος, Αποστόλης Σακκάς, Γιάννης Καρακαλπακίδης και Αλεξόπουλος Σταύρος. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται και από τον Δήμο Μετεώρων.

Αναφερόμενος στην φετινή διοργάνωση ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης υπογράμμισε πως «ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς, έχοντας την αμέριστη στήριξη της Π.Ε. Τρικάλων, πραγματοποιεί και φέτος τα «Βίρβεια» προς τιμή του μεγάλου στιχουργού Κώστα Βίρβου.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αυτή η συνεργασία αναπτύσσει ένα σημαντικό πολιτιστικό θεσμό στην Κρανιά, αναδεικνύοντας το τεράστιο έργο του Βίρβου, αλλά και την διαχρονική συνεισφορά της ευρύτερης περιοχής στο πολιτιστικό απόθεμα του τόπου μας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός είναι σταθερά αρωγοί στις προσπάθειες των πολιτιστικών συλλόγων, που υλοποιούν σημαντικές εκδηλώσεις, προάγουν τον πολιτισμό, τιμούν τον τόπο και τους ανθρώπους του και ζωντανεύουν τα χωριά μας. Η στήριξη αυτή αποτελεί αδιαπραγμάτευτη επιλογή».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή