Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρ. Μιχαλάκης: Καθημερινά στο πλευρό των επιχειρήσεων

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Θέματα που αφορούν την λειτουργία της αγοράς και τα προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η επιχειρηματική κοινότητα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, με την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του κ. Μιχαλάκη στην Περιφερειακή Ενότητα, με το παρών να δίνουν από την πλευρά του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Γιαγιάκος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Τσόλας, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Ζαραμπούκας, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Στέφανος Γιώτης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Θεόδωρος Ευθυμίου και ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Παύλος Σταυράκης.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την λειτουργία των επιχειρήσεων και της αγοράς, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητάς της στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε. Στο επίκεντρο βρέθηκαν και τα προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η επιχειρηματική κοινότητα, και η ανάγκη στήριξής της, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Σε δήλωσή του ο Χρήστος Μιχαλάκης τόνισε πως «είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Τρικάλων σειρά θεμάτων που αφορούν τις επιχειρήσεις του Νομού μας, αλλά και ευρύτερα. Η περίοδος που διανύουμε είναι γεμάτη προκλήσεις, με την ενεργειακή κρίση να έχει δημιουργήσει κλυδωνισμούς σε αγορά και νοικοκυριά, την ώρα που η προσπάθεια για ανάκαμψη, με την σταδιακή αναστολή των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε σειρά ισχυρών μέτρων στήριξης όλο αυτό το διάστημα, τόσο προς τις επιχειρήσεις όσο και προς τα νοικοκυριά, και θα συνεχίσει να το πράττει, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν των συνθηκών.

Στο ίδιο πνεύμα και η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, όπου βρισκόμαστε καθημερινά στο πλευρό των επιχειρήσεων. Ήδη τρέχει το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ ΙΙ το οποίο αναμένεται να προσφέρει σημαντική βοήθεια σε πολλές θεσσαλικές επιχειρήσεις, ενώ είμαστε σε συνεχή επαφή με τους φορείς της αγοράς, θέλοντας να δημιουργήσουμε από κοινού τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την λειτουργία της.

Ταυτόχρονα σχεδιάζουμε και υλοποιούμε, μία σειρά καίριων παρεμβάσεων, για την ενίσχυση των υποδομών, του τουρισμού, της παραγωγής, της επιχειρηματικότητας, βάζοντας ισχυρά θεμέλια στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή