Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρ. Μιχαλάκης: Σταθερά στο πλευρό των αθλητών μας

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη είχαν οι πρωταθλητές της πάλης Ευαγγελία Ψωμά και Απόστολος Τσιόβολος

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκαν στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων οι πρωταθλητές της ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης Ευαγγελία Ψωμά και Απόστολος Τσιόβολος.

Οι Έλληνες πρωταθλητές τίμησαν τα εθνικά χρώματα στους πρόσφατους πανευρωπαϊκούς αγώνες και αμέσως μετά στην παγκόσμια διοργάνωση, φέρνοντας σημαντικές επιτυχίες που ανεβάζουν επίπεδο το άθλημα και τιμούν τον ελληνικό αθλητισμό.

Η Ευαγγελία Ψωμά βγήκε 5η στην Ευρώπη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης στην άμμο που πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου στην Κατερίνη στην κατηγορία των Κορασίδων, ενώ λίγες ημέρες μετά, στις 24 Σεπτεμβρίου, κατέκτησε την 10η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κονστάντσα της Ρουμανίας.

Ο Απόστολος Τσιόβολος κατέκτησε την 1η θέση στην Ευρώπη στην Κατερίνη στην κατηγορία των Εφήβων, ενώ συνέχισε τις διακρίσεις και στην παγκόσμια διοργάνωση στη Ρουμανία κατακτώντας την 5η θέση.

Μαζί τους ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης Νικόλαος Βασιλόπουλος και ο προπονητής τους Βασίλης Μότσιος.

Απευθυνόμενος προς τους δύο πρωταθλητές ο Χρήστος Μιχαλάκης τους συνεχάρη για τις πολύ σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν, ενώ τους ευχήθηκε ανάλογες, αλλά και μεγαλύτερες επιτυχίες για το μέλλον. Στάθηκε στην παράδοση που έχει η περιοχή μας στο άθλημα της πάλης, εκφράζοντας την πίστη του πως οι επιτυχίες θα συνεχίσουν να έρχονται, καθώς γίνεται εξαιρετική δουλειά.

Παράλληλα, σημείωσε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Π.Ε. Τρικάλων βρίσκονται στο πλευρό των αθλητών, έμπρακτα και με συνέπεια, και θα συνεχίσουν να ενισχύουν την προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή