Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρηματική ποινή από Πειθαρχική σε ΑΟΤ και Διγενή

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στην  τελευταία της συνεδρίαση επέβαλλε στον  ΑΟ Τρίκαλα»  χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ για τον αγώνα της 19.03.2023, με την ΑΕ Λευκίμης. Αναλυτικά έλαβε  τις ακόλουθες αποφάσεις….

-Επιβάλλει σε βάρος του Ζήση Κατσαντώνη, εκπρόσωπο του σωματείου «ΑΟ Τρίκαλα», τις πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.

Απειλεί σε βάρος του σωματείου «ΑΟ Τρίκαλα», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΟ Τρίκαλα», χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ (αγώνας της 19.03.2023, ΑΟ Τρίκαλα-ΑΕ Λευκίμης, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

-Επιβάλλει σε βάρος του Λεωνίδα Κιόρογλου, τραυματιοφορέα του σωματείου «Διγενής Νεοχωρίου», τις πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.

Απειλεί σε βάρος του σωματείου «Διγενής Νεοχωρίου» χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Διγενής Νεοχωρίου», χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ (αγώνας της 19.03.2023, Διγενής Νεοχωρίου-Παναγρινιακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή