Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρίστος Λιάπης: Ανεπαρκής ο Στέφανος Κασσελάκης

Όσα δήλωσε στο trikalanews.gr o κ. Χρίστος Λιάπης, για το χθεσινό περιστατικό

Παραλήρημα ασχετοσύνης, ύφος και τουπέ από τον Πρόεδρο του Σύριζα, Στέφανο Κασσελάκη προς τον Πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ  κ. Χρίστο Λιάπη

Η έπαρση και η αλαζονεία είναι κάτι που μπορούμε να πούμε πως πλέον χαρακτηρίζει τον νέο πρόεδρο του Σύριζα, ο οποίος δείχνει να πιστεύει βαθιά μέσα του πως η κοινωνία ετοιμάζεται να τον αναδείξει ως το νέο «Χαλίφη» της χώρας, δεν δικαιολογείται άλλωστε διαφορετικά τέτοια συμπεριφορά.

«Δεν σας αναγνωρίζω ούτε θεσμικά ούτε ηθικά» είπε στον πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ, ο οποίος προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες του τα τελευταία χρόνια, διώχνοντάς τον μάλιστα από την αίθουσα του συμβουλίου, λες και διέταζε κάποιον «αυλικό» του.

Για την αγενή στάση του προέδρου του Σύριζα καθώς και για το «θεσμικό bulling» που υπέστη μίλησε στο trikalanews.gr ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Χρίστος Λιάπης. «Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει τόσο με την συμπεριφορά του απέναντι μου όσο με την άγνοια που έδειξε να έχει αυτός ο άνθρωπος σχετικά με το τόσο ευαίσθητο πεδίο της απεξάρτησης.»

Ο κύριος Λιάπης συνεχίζοντας δήλωσε πως, «Ο κύριος Κασσελάκης είναι θεσμικά ανεπαρκής για να ανταποκριθεί στο ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε αλλά και καθώς έδειξε, δεν είναι καν διατεθειμένος να ακούσει μια ψύχραιμη φωνή που το μόνο που του είπε είναι να περιμένουμε να δούμε την τελική μορφή του νομοσχεδίου»

Λουστραρισμένα επικοινωνιακά τερτίπια

Ο κ. Λιάπης τέλος αποκάλυψε, ότι η χθεσινή «επίθεση» ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια, της άδικης επίθεσης που είχε δεχτεί το 2019, με τον ίδιο παρονομαστή κακοήθειας απλά με λίγο περισσότερο λούστρο. «Ο κόσμος, η Ελλάδα και ειδικά ο χώρος των εξαρτήσεων, δεν έχει ανάγκη από λουστραρισμένα επικοινωνιακά τερτίπια, έχει ανάγκη από ουσία, και από αυτή την ουσία ο κύριος Κασσελάκης στερείτε.»

Δείτε το βίντεο:

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή