Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρήστος Μιχαλάκης: Άμεσα και ουσιαστικά στο πλευρό των αγροτών

Στις πληγείσες αγροτικές περιοχές του Δ. Φαρκαδόνας βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη, μετά την έντονη βροχόπτωση των περασμένων ημερών, που συνοδευόταν σε ορισμένες περιοχές και από χαλαζόπτωση, σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας.

Το πρωί της Τρίτης ο Αντιπεριφερειάρχης βρέθηκε στην περιοχή της Νομής, μαζί με κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, ώστε να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής στις καλλιέργειες και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να αποζημιωθούν οι πληγέντες αγρότες, συνοδευόμενος από τους Προέδρους της Νομής Ευάγγελο Παπαλεξανδρή, της Φανερωμένης Άρη Κωστόπουλο και του Πετροπόρου Κώστα Φορτωτήρα.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης συνομίλησε με παραγωγούς που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα πλημμυρικά φαινόμενα, αλλά και με τους ανθρώπους του ΕΛΓΑ, που με την επόπτρια Δήμητρα Κούργια έφτασαν άμεσα στην περιοχή για να εκτιμήσουν το μέγεθος της ζημιάς.

Σε δήλωσή του μετά την επίσκεψη στην περιοχή σημείωσε πως «βρέθηκα στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, όπου η έντονη βροχόπτωση και η χαλαζόπτωση των προηγούμενων ημερών δημιούργησαν μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες, με τους παραγωγούς να βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση.

Τα κλιμάκια του ΕΛΓΑ προχωρούν στην καταγραφή των ζημιών, με στόχο οι παραγωγοί να αποζημιωθούν με ακρίβεια και το συντομότερο δυνατό. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και η Π.Ε. Τρικάλων, βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων της παραγωγής, αναζητώντας και δίνοντας άμεσα λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και αναβαθμίζοντας τις αναγκαίες υποδομές. Αυτή η προσπάθεια είναι συνεχής και εξελισσόμενη, ώστε με ουσιαστικές κινήσεις να δημιουργήσουμε στέρεες βάσεις για το μέλλον των αγροτών μας».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή