Χρήστος Μιχαλάκης: Αν με φωνάξει ο Πρωθυπουργός, δεν θα πάω;

Είμαι πάντα δίπλα στην παράταξη της ΝΔ, αλλά αυτή τη στιγμή, με τη σύμφωνη γνώμη του Τρικαλινού λαού, και του Κώστα Αγοραστού, είμαι χωρικός αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, ανέφερε σε σημερινή του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 ο Χρήστος Μιχαλάκης,  σχετικά με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος.

«Αυτή τη στιγμή, με τη σύμφωνη γνώμη του Τρικαλινού λαού, και του Κώστα Αγοραστού, είμαι χωρικός αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων μέχρι τις 31/12/23.

Αν θα υπάρξει κάποια τέτοια πιθανότητα για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, και αν θα υπάρξει η πρόταση, τότε θα το συζητήσουμε.

Εγώ σε υποθέσεις δεν μπορώ να απαντήσω.

Δεν κρύβομαι ποτέ, είμαι πάντα δίπλα στην παράταξη. Δεν γνωρίζω κάτι, κάνω τη δουλειά μου, και κάνω μαζί με τον Περιφερειάρχη το καθήκον μου.

Θα ευχαριστήσω πάντως από την πλευρά μου το Νίκο Σακκά για τις δηλώσεις που έκανε χθες για μένα, και να πω και εγώ τη γνώμη μου ότι θα έπρεπε να ήταν ο ίδιος βουλευτής όταν πολιτεύτηκε.

Αυτό που λέμε τώρα, είναι υποθετικό. Όποτε και αν μου γίνει μια τέτοια πρόταση, τότε ναι θα μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Αν με φωνάξει ο Πρωθυπουργός, δεν θα πάω;»©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή