Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρήστος Μιχαλάκης: Στο πλευρό των υδραυλικών για την υλοποίηση της έκθεσης

Με αφορμή την έκθεση που διοργανώνει στις αρχές του ερχόμενου Σεπτέμβρη στα Τρίκαλα ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Ν. Τρικάλων και Περιχώρων, επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Νίκος Βαλομάνδρας και ο επιστημονικός συνεργάτης Γιάννης Μπετούνης.

Οι δύο άνδρες ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για την προετοιμασία της μεγάλης έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί 1 με 3 Σεπτέμβρη στα Τρίκαλα και θα έχει ως αντικείμενο τη θέρμανση, τον κλιματισμό και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Όπως τόνισαν είναι η πρώτη φορά που Σύνδεσμος Υδραυλικών διοργανώνει τέτοιου είδους έκθεση και στόχος είναι η ανάδειξη των νέων τεχνολογιών όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ταυτόχρονα η ενημέρωση επαγγελματιών και ιδιωτών γύρω από αυτό το θέμα. Μάλιστα, υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συμμετοχή σε αυτή.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μιχαλάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει διαχρονικά με το Σύνδεσμο και τόνισε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Π.Ε. Τρικάλων θα σταθούν αρωγοί στην υλοποίηση της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας. «Ενημερώθηκα για την πρωτοβουλία του Συνδέσμου για την διοργάνωση αυτή της σημαντικής έκθεσης, την οποία θα στηρίξουμε ενεργά σε ότι χρειάζεται για την ομαλή διεξαγωγή της. Είναι μία προσπάθεια που έχει πολλαπλά οφέλη, αφού η εξοικονόμηση ενέργειας μέσω των νέων τεχνολογιών αποτελεί θέμα αιχμής για επαγγελματίες και καταναλωτές» τόνισε ο Χρήστος Μιχαλάκης.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή