Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρήστος Σιμορέλης: Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την πολιτική αλλαγή

Τα χωριά της Καλαμπάκας Διάβα,Κρύα Βρύση,Σπαθάδες, Αύρα , Θεόπετρα και Βασιλική επισκέφθηκε ο Χρήστος Σιμορέλης τα απογεύματα της Δευτέρας και Τρίτης στο πλαίσιο της περιοδείας του. Έκανε ανοιχτές συζητήσεις με του πολίτες που ζητούν απαντήσεις σε καίρια ζητήματα της πολιτικής του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη, ενώ έλυσε και τις απορίες τους για το εκλογικό σύστημα . «Η απλή αναλογική δε σημαίνει χαλαρή ψήφος. Χαλαρή ψήφος σημαίνει ξανά Μητσοτάκης και διαιώνιση της κατάστασης που ζούμε 4 χρόνια τώρα» ,τόνισε ο πρώην βουλευτής.
Το πρωί της Τετάρτης συναντήθηκε με τον διευθυντή κ. Αχιλλέα Οικονόμου και το προσωπικό του ψυχογηριατρικού οικοτροφείου Τρικάλων ΕΠΑΨΥ,που λειτουργεί με εναλλακτικό μοντέλο παροχής ψυχιατρικής υγείας ,με βάση τις Αρχές της Κοινοτικής Ψυχιατρικής και της Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης προωθώντας τη δημοκρατία στη θεραπεία το δικαίωμα στο «Ευ ζην» των ατόμων με ψυχικές νόσους και ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Μέιζον θέμα της συνάντησης ήταν το κτηριακό ζήτημα της δομής.
Στο νοσοκομείο Τρικάλων στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής συνομίλησε με τους εργαζομένους τονίζοντας τη πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ, ως επερχόμενη κυβέρνηση προοδευτικής αριστεράς, να πάψει τις ιδιωτικοποιήσεις στο δημόσιο τομέα και να ενισχύσει το κοινωνικό κράτος, το κράτος πρόνοιας.
Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ ενημερώθηκαν εξίσου για το Συμβόλαιο Αλλαγής, για να σταματήσει στις 21 Μαΐου η αναλγησία και απανθρωπιά και να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει την πολιτική αλλαγή με πρόγραμμα ,σχέδιο ,εμπειρία και πια χωρίς τους καταναγκασμούς της τρόικα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σιμορέλης.
trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή