Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι…Τι γίνεται όμως με την άσκηση στα Τρίκαλα!

Οι υποχρεώσεις των γιορτών κρατούν μακριά τους Τρικαλινούς από τη γυμναστική;

Και ήρθε πάλι αυτή η περίοδος, που η διάθεση κάθε άλλο παρά για γυμναστική παραπέμπει, με τα καλέσματα και τα φαγοπότια να έχουν την τιμητική τους.

Οι τρικαλινοί μετά τον Covid 19, μπορεί να ήρθαν πιο κοντά με την φύση και την γυμναστική και να άρχισαν να προσέχουν περισσότερο την υγεία τους, αλλά ποιος μπορεί να πει όχι στις εορταστικές  «ατασθαλίες»;

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Trikalanews.gr η Δασκάλα Γιόγκα και Πιλάτες, Ελευθερία Τσιουμάνη, οι Τρικαλινοί ξεκίνησαν να έρχονται πιο κοντά στην γυμναστική μετά το τέλος της πανδημίας. «Από την καραντίνα και μετά υπάρχει αύξηση του κοινού, ο κόσμος έμαθε να έρχεται σε επαφή με την φύση και να προσέχει περισσότερο την υγεία του. Η γυμναστική είναι κοινωνικοποίηση, είναι χαρά και βοηθάει στην κατάθλιψη, έχει γίνει ρουτίνα πλέον για τους Τρικαλινούς.»

Ξεκούραση και αποθεραπεία με άρωμα Χριστουγέννων

Βέβαια, θεμιτό είναι το «μικρό» διαλλειμάτακι, κατά την περίοδο των εορτών, εφόσον βοηθάει τους λάτρεις της άσκησης να επανέρχονται ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

Η Ελευθερία Τσιουμάνη μας ενημέρωσε σχετικά πως «Παρατηρείτε μια μικρή αποχή, αλλά είναι θεμιτή αυτή την περίοδο και διαρκεί λίγο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που μπορεί να διαρκούσε 15 με 20 ημέρες, ξεκουράζονται και αυτοί και εμείς οι επαγγελματίες.»

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή