Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χριστουγεννιάτικα δώρα βασισμένα σε αγαπημένες ταινίες

Από παιδιά αδημονούμε κάθε χρόνο να έρθουν τα Χριστούγεννα προκειμένου να στολίσουμε, να φάμε, να γιορτάσουμε με τους δικούς μας, και, το κυριότερο, να ανοίξουμε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μας.

Γιατί απ’ όποια σκοπιά το δεις, είτε ως τρίχρονο, είτε ως εξηντάχρονο,  τα δώρα είναι δώρα. Και σε ποιον δεν αρέσει να παίρνει και να δίνει δώρα. Παρ’ όλο που, ας το παραδεχτούμε, ο Άγιος Βασίλης έφερνε τα καλύτερα δώρα.

Και φυσικά όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την αμήχανη σκηνή που δεν ξέρουμε τι δώρο να πάρουμε στον αγαπημένο μας άνθρωπο. Αλλά η καλύτερη επιλογή, είναι πάντα η ασφαλής. Και όχι δεν μιλάω για χριστουγεννιάτικα πλεκτά πουλόβερ. Μιλάω για δώρα βασισμένα στις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Από μικρά παιδιά βλέπουμε ορισμένες ταινίες, μεγαλώνοντας με αυτές. Οπότε τι καλύτερο δώρο από κάτι που θα σε γεμίζει όμορφα συναισθήματα και αναμνήσεις; Γιατί παρ’ όλο που όχι λίγοι από εμάς νιώθουν λίγο Grinch αυτές τις γιορτές, ένα καλό δώρο μπορεί να λύσει τα πάντα. Το πιο εύκολο και άμεσο για αγορά είναι π.χ. μια κούπα Grinch ή μια κούπα Μόνος στο Σπίτι.

Αλλά από εκεί και πέρα, ας δούμε άλλα 10 Χριστουγεννιάτικα δώρα βασισμένα σε αγαπημένες ταινίες!

1.     Προσωποποιημένο ‘Το Πολικό Εξπρές’ εισιτήριο-χαλάκι εισόδου με το όνομα του αγαπημένου σου ατόμου «χτυπημένο» πάνω.

Το Πολικό Εξπρές είναι μια από τις ταινίες που όσοι το θυμούνται και το έχουν δει το αγαπάνε έχοντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις από αυτό. Οπότε αυτό το δώρο θα ήταν πολύ συγκινητικό και ωραίο άμα ήταν για έναν λάτρη της ταινίας. Και το καλό είναι ότι δεν είναι ένα συνηθισμένο βαρετό χριστουγεννιάτικο δώρο, ή γενικά κάτι που θα το δεις συχνά.

2.     Επιτραπέζιο ‘Μόνος στο Σπίτι’

Ποιος δεν έχει δει την ταινία αυτή και δεν έχει πεθάνει στα γέλια με τους καημένους τους ληστές και την σπιρτάδα αλλά και αταξία του νεαρού Κέβιν; Με το επιτραπέζιο αυτό μπορείς να ξαναζήσεις αυτή την υπέροχα κλασική ταινία είτε παίζοντας ως Κέβιν είτε ως οι ίδιοι οι ληστές. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα νιώσεις και την ικανοποίηση της αταξίας αλλά και το άγχος για την αποφυγή των παγίδων και την ληστεία του σπιτιού.

3.     ‘Μία χρονιά χωρίς έναν Άγιο Βασίλη’ χριστουγεννιάτικο στολίδι

Αυτά τα στολίδια είναι ό,τι πιο χαριτωμένο υπάρχει. Και παρ’ όλο που αυτή η ταινία δεν είναι όσο γνωστή όσο οι άλλες (ίσως όμως έχετε συναντήσει ένα από τα τραγούδια της ταινίας στο tiktok), είναι εξίσου αστεία και εξαιρετική. Οπότε αυτό το δώρο είναι για τους λίγους εκλεκτούς λάτρεις της ταινίας αυτής.

4.     ‘Το Πολικό Εξπρές’ Lego

Ναι, εντάξει, θα με πείτε και λίγο biased αλλά ποιος δεν λατρεύει τα Lego; Τα παιδιάς περνάνε δημιουργικά τον χρόνο τους φτιάχνοντας κάτι τόσο υπέροχο, απολαμβάνοντας ένα εξαιρετικό δώρο εμπνευσμένο από μια εξαιρετική ταινία. Και όχι μόνο τα παιδιά, γιατί καλή καρδία να έχεις και υπομονή και αυτό είναι για εσένα.

5.     Ένα χουχουλιάρικο φούτερ με την to-do λίστα του ‘Grinch’

Όλοι θυμόμαστε και λατρεύουμε τη σκηνή που ο Grinch προκειμένου να μην πάει στον δείπνο των Whos παραθέτει το πλήρες πρόγραμμά του. Αυτό το δώρο είναι κατάλληλο για όλους όσους αγαπάνε τα Χριστούγεννα, αλλά και για όλους τους Grinches που δεν νιώθουν και πολύ γιορτινοί, ακόμα. Και δίχως δισταγμό αυτό το δώρο θα σε κάνει να σκάσεις στα γέλια.

6.     Ένα χριστουγεννιάτικο «σκρατς» ταινιών

Θέλεις να κάνεις μαραθώνιο με όλες τις κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες αλλά δεν τις θυμάσαι όλες ή δεν ξέρεις μα ποια σειρά να τις δεις? Με αυτό το δώρο θα έχεις όλες τις αγαπημένες σου ταινίες μαζεμένες και μόλις δεις μια ταινία θα πρέπει να «ξύσεις» με ένα νόμισμα το κουτάκι πάνω από το όνομα της ταινίας. Αυτός είναι ένα διασκεδαστικός και ενδιαφέρον τρόπος να βλέπεις ταινίες.

7.     ‘Tο Ξωτικό των Χριστουγέννων’ πιτζάμες

Και ποιος δεν έχει πεθάνει στα γέλια με αυτή την σκηνή; Αυτή η πιτζάμα είναι ιδανική για τους λάτρης της ταινίας, μα ιδιαίτερα για όλους τους μικρούς βοηθούς του Άγιου Βασίλη.

8.     ‘Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει’ χριστουγεννιάτικο στολίδι

Ναι, υπάρχουν πολλά άτομα που πιστεύουν ότι το ‘πολύ σκληρός για να πεθάνει’ είναι χριστουγεννιάτικη ταινία, και το δώρο είναι για αυτούς. Είναι όχι μόνο αστείο, αλλά και δημιουργικό. Και μια τρανή απόδειξη ότι η ταινία αυτή είναι μια από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες που υπάρχουν.

9.     ‘Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης’ μπλούζα

Και μιας και μιλάμε για αμφιλεγόμενες ταινίες σας παρουσιάζω άλλο ένα αμφιλεγόμενο δώρο εμπνευσμένο από ταινίες. Πολύ τοποθετούν τον ‘Χριστουγεννιάτικο Εφιάλτη’ αποκλειστικά ως ταινία Halloween, αλλά οι λίγοι εκλεκτοί που τοποθετούν την ταινία αυτή και στις δύο κατηγορίες θα λατρέψουν το δώρο αυτό.

10.   ‘Χριστουγεννιάτικη Ιστορία’ βιβλίο

Και μην ανησυχείτε σύντροφοι βιβλιόφιλοι δεν σας ξεχάσαμε, μην ανησυχείτε. Πολλές από τις χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι εμπνευσμένες/βασισμένες από βιβλία. Οπότε τι καλύτερο δώρο για έναν βιβλιόφιλο λάτρη μιας ταινίας από το να του δώσεις το βιβλίο από το οποίο προέρχεται η ταινία; Εγγυημένα σας λέμε ότι θα το λατρέψουν.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή