Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις» σχεδιάζουν οι Τρικαλινοί

«Εγκαταλείπουν» την πόλη για τις γιορτές

Φεύγουν για να «ξεσκάσουν» πολλοί συμπολίτες μας τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, κανονίζοντας ταξιδάκια σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας ή ακόμη και σε κάποιο προορισμό του εξωτερικού.

Οι γιορτές άλλωστε προσφέρονται για τέτοιου είδους «δι-εξόδους» ,αφού επιτρέπουν στον κόσμο να φορτίσει τις μπαταρίες του για να υποδεχτεί τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Trikalanews.gr ο ιδιοκτήτης του Trikala Travel  Κωνσταντίνος Κούρεντας, « Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, ο κόσμος κλείνει εκδρομές για την εορταστική περίοδο. Η ζήτηση είναι μεγάλη, τα τελευταία δύο χρόνια ο Τρικαλινός κόσμος κινείται περισσότερο σε σχέση με παλαιότερα, όταν οι περισσότεροί επέλεγαν να παραμείνουν στα Τρίκαλα, λόγω και του Μύλου».

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Κούρεντα, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι στο εξωτερικό. «Οι Τρικαλινοί επιλέγουν κυρίως Κωνσταντινούπολη, Βουδαπέστη-Βιέννη, όπως και το χειμερινό θέρετρο στο Μπάνσκο»

Καταλήγοντας, όσον αφορά τις ηλικίες που επιλέγουν να εκδράμουν κατά τις γιορτές, σημείωσε ότι οι μικρότερες ηλικίες μέχρι και 45 ετών επιλέγουν να ταξιδέψουν για λιγότερες μέρες ενώ οι άνω των 45 είναι και αυτοί που επιλέγουν τις πολυήμερες αποδράσεις.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή