Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές στο 2ο ΣΔΕ Τρικάλων

Τη Δευτέρα,16/12/2019,πραγματοποιήθηκε στο 2ο ΣΔΕ Τρικάλων εικαστικό εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων κατασκευών. Η δράση αυτή, η οποία  πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή του Δημοσίου Ι.Ε.Κ Τρικάλων,στόχο είχε να ασκηθούν οι μαθητές μας σε έργα καλλιτεχνικής δημιουργίας και να γνωρίσουν τεχνικές και καλλιτεχνικά ρεύματα.

Με τη βοήθεια των εκπαιδευτριών του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων: Μουστάκα Μαρία και Καραφύλλα Αναστασία, οι καταρτιζόμενες Κέλλα Ειρήνη, Παπαδημητρίου Παναγιώτα και Γκαγκαστάθη Στέλλα, δίδαξαν στους εκπαιδευόμενους του σχολείου μας πώς να κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικα στεφάνια επενδυμένα με διακοσμητικά στοιχεία, γούρια και χριστουγεννιάτικες μπάλες με την τεχνική του decoupage.

Το εργαστήρι διεξήχθη σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού και με την αποδοχή από όλους τους συμμετέχοντες πως η τέχνη, η οποία είναι εξωτερίκευση της ατομικής ιδιοσυγκρασίας, βοηθάει τους καλλιτέχνες να εκφράσουν τα προσωπικά τους συναισθήματα με περίπλοκους τρόπους.

Θερμές ευχαριστίες στις εκπαιδεύτριες και στις καταρτιζόμενες του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων καθώς και στον διευθυντή του Δημοσίου ΙΕΚ κ.Προκόπη Γκιμούσια που βοήθησαν στην πραγμάτωση αυτού του δρώμενου.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή