Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική εκδήλωση της Ν.Ε. Τ.Ε.Ε. Τρικάλων

Στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Τ.Ε.Ε. Τρικάλων επί της οδού Καποδιστρίου 6, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση και υποδεχθήκαμε συναδέλφους και φίλους με τα παιδιά τους, για να ανταλλάξουμε ευχές και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την Act4V-Εν Δράση, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Χριστουγεννιάτικες Αγκαλιές», αλλά και την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου, του Δήμου Τρικκαίων.

Η συμμετοχή των συναδέλφων του τμήματος καθώς και πολιτών που θέλησαν να συνεισφέρουν σε αυτήν την εορταστική κίνηση αγάπης ήταν πραγματικά συγκινητική, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς σε άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το αποτέλεσμα αυτής της εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθεί ένας πολύ μεγάλος όγκος από είδη πρώτης ανάγκης και τροφίμων, με την ελπίδα να ανακουφιστούν οι ευάλωτες οικογένειες πολυτέκνων, τριτέκνων και μονογονεϊκών, αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Ως Νομαρχιακή Επιτροπή Τ.Ε.Ε. Τρικάλων οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που με την ενεργή συμμετοχή τους συνέβαλλαν τα μέγιστα, ώστε η εκδήλωση να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις ακόλουθες επιχειρήσεις, που με τις ευγενικές χορηγίες τους συνέβαλλαν για την άρτια διοργάνωση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Τ.Ε.Ε. Τρικάλων αλλά και τους τρεις ήρωες, του Μύλου των Ξωτικών, που διασκέδασαν και ζωγράφισαν τα πρόσωπα των παιδιών.

  • Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.
  • Βιολάντα Cookies Α.Ε.

Τέλος, ευχόμαστε σε όλους, Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, ελπίζοντας ότι το 2023 θα είναι γεμάτο υγεία και χαρούμενες στιγμές για όλους τους συνανθρώπους μας.

Για τη Ν.Ε. Τ.Ε.Ε. Τρικάλων

Ο πρόεδρος

Απόστολος Μπαταβάνης.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή