Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από την Βουλευτή της ΝΔ Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα

Αγαπητοί συμπολίτες

“Χριστός γεννάται δοξάσατε”

Ημέρα λύτρωσης, αγαλλίασης και χαράς

Τα φετινά Χριστούγεννα, μπορεί να είναι διαφορετικά, δεν παύει όμως να μεταδίδουν το μήνυμα της αγάπης, της ελπίδας, της ομοψυχίας και της πίστης σε όλο τον κόσμο.

Τώρα είναι  η στιγμή που χρειάζεται η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη, κυρίως προς τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

Χρειάζεται να ενώσουμε τις προσευχές μας και να ενδυναμώσουμε την πίστη μας, προς όλους όσοι δίνουν τη δική τους μάχη στα Νοσοκομεία.

Να τιμήσουμε τους γιατρούς και όλο το έμψυχο προσωπικό των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, που πασχίζουν καθημερινά,  πολεμώντας τον αόρατο εχθρό.

Να ενισχύσουμε και να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, που επλήγησαν από την καταστροφική μανία του Ιανού την 18η Σεπτεμβρίου.

Μπορούμε  όμως να αισιοδοξούμε διότι τις  μεγάλες αυτές δυσκολίες η κυβέρνηση τις χειρίζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Παράλληλα, αντιτάσσει ένα φιλόδοξο σχέδιο, που είναι ο πρόλογος μιας νέας εποχής ασφάλειας και ευημερίας.

Γι’ αυτό και στεκόμαστε, αρωγοί και συμπαραστάτες σ’ αυτούς που κρατούν το τιμόνι της χώρας και επαναφέρουν τη ζωή μας, σε δρόμο ομαλό με πρόοδο και προοπτική.

Η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα, το θάρρος, η ψυχραιμία, η υπομονή, η συλλογική προσπάθεια και η μεταξύ μας ειρήνη, είναι οι εγγυήσεις της επιτυχίας.

Με δύναμη, πίστη και αυτοπεποίθηση, αφήνουμε πίσω όλα τα προβλήματα και κοιτάμε μπροστά ένα φωτεινότερο μέλλον.

Τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για υγεία, χαρά και ευτυχία.

Καλά Χριστούγεννα – Χρόνια Πολλά

Ασημίνα Σκόνδρα
Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή