Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρυσό και ασημένιο ο Τρικαλινός Χρήστος Παπαβαγγέλης

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο έφερε πίσω ο Τρικαλινός Χρήστος Παπαβαγγέλης από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μάστερ Αθλητών Στίβου Κ40, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι.

Ο Τρικαλινός διαχρονικός αθλητής στίβου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα σε μήκος, χάνοντας το χρυσό από τον φετινό Ρουμάνο πρωταθλητή Ευρώπης, ο οποίος πέρασε τον Παπαβαγγέλη στο τελευταίο του άλμα.

Το χρυσό κατέκτησε στην σκυταλοδρομία 4χ100μ, στην οποία συμμετείχε με την ομάδα της εθνικής Κ40.

Επόμενος στόχος του αθλητή είναι να βρεθεί κάποιος χορηγός, προκειμένου να συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πορτογαλία, τον ερχόμενο Μάιο.

«Ο στίβος δεν έχει όρια ηλικίας και οι επιτυχίες έρχονται πάντα όταν δουλεύεις σκληρά και δεν εγκαταλείπεις ποτέ. Μπορεί να μην έχει την λάμψη και το χρήμα άλλων αγωνισμάτων αλλά διαμορφώνει την ψυχή και το σώμα ως ένα ενιαίο οργανισμό άτρωτο και άκαμπτο στις δυσκολίες της ζωής! Μέσα από αυτήν την επιτυχία θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς μου που με στήριξαν, τους φίλους μου και τους στενούς μου ανθρώπους που μου δώσανε τον θετικό άνεμο της νίκης!», δήλωσε ο Χρήστος Παπαβαγγέλης.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή