«Χρυσό» ζαχαροπλαστείο στα Τρίκαλα

Το Χρυσό βραβείο, Best Greek Food Awards, απέσπασε ένα από τα ιστορικότερα ζαχαροπλαστεία της πόλης.

Το ζαχαροπλαστείο «Γιαννής», το οποίο ιδρύθηκε το 1945 κατάφερε να δημιουργήσει παράδοση στην …γλυκιά ιστορία της πόλης των Τρικάλων

Με απλά φρέσκα υλικά αλλά και με πολύ αγάπη, γλυκαίνει εδώ και δεκαετίες τους Τρικαλινούς αλλά και τους επισκέπτες της πόλης των Τρικάλων.

«Μια από τις πιο καινοτόμες, όμορφες και έξυπνες πόλεις της Ελλάδας, τα μαγευτικά Τρίκαλα, έχουν τα Ζαχαροπλαστεία Γιαννής που είναι από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στην κατηγορία ζαχαροπλαστείο-patisserie της Ελλάδας για το 2019 και βραβευμένα από τα Best Greek Food Awards σύμφωνα με τις κριτικές των επισκεπτών από το σύνολο των κορυφαίων μηχανών αναζήτησης» επισήμαναν οι διοργανωτές.

Από το 1945 προσπαθούμε για το καλύτερο. Ότι αγνότερο και η γεύση έχει παράδοση

«Το 1945 ο Αποστόλης Γιαννής και ο Αποστόλης Κοντογεώργος ίδρυσαν το ζαχαροπλαστείο «Γιαννής» (ΑΡΙΣΤΟΝ Αποστόλου Γιαννή) στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων (Τιουσόν 5).

Το μεράκι και τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούσαν για τα προϊόντα τους (πουτίγκα, γαλακτομπούρεκο, παγωτό κ.ά.) εκτιμήθηκαν και προτιμήθηκαν από τους Τρικαλινούς και όχι μόνο. Πελάτες μας έχουν «πάει» γλυκά στα πιο μακρινά μέρη του κόσμου.

Το 1969 το ζαχαροπλαστείο μεταφέρθηκε στην Ασκληπιού 6 συνεχίζοντας την παράδοση του φρέσκου, αγνού και γευστικού προϊόντος.

Το 1980, η επιχείρηση πέρασε στην δεύτερη γενιά των Θανάση, Ιωάννη Γιαννή και Χρήστου Κοντογεώργου.

Η ποιότητα και η παράδοση αύξησε την πελατεία μας και θέλοντας να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους ανθρώπους που μας εκτιμούν, το 2007 ανοίξαμε και δεύτερο ζαχαροπλαστείο, με σύγχρονο εργαστήριο στην Μετεώρων 10.

Η επιχείρηση είναι οικογενειακή και υπάρχει και τρίτη γενιά που συνεχίζει την πορεία και την ιστορία της επιχείρησης Ζαχαροπλαστεία Γιαννής.»©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή