Χρυσοχοΐδης για Συλλαλητήρια στη Βουλή

Την ακριβή εικόνα που έχει δημιουργηθεί από την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων το τελευταίο δίμηνο παρουσίασε στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, σε συνάρτηση αυτών με την επιδημία του κορονοϊού.

632 συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν μέσα στις τελευταίες 52 ημέρες, στη χώρα εκ των οποίων οι μισές πραγματοποιήθηκαν για τον τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Από αυτές οι 189 συνολικά πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα εκ των οποίων σε μόλις 19 έκλεισαν οι δρόμοι.

«Το γεγονός της Νέας Σμύρνης είναι αποκρουστικό αλλά αδικούμε τους εαυτούς μας και κοινή λογική αν πούμε ότι ήταν κανόνας!», είπε ο υπουργός απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη και πρόσθεσε: «Τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη ένωσαν το λούμπεν στοιχείο των γηπέδων με βίαιες μειοψηφείς. Με 9 τραυματίες αστυνομικούς και κανένα διαδηλωτή!

Ποιος ασκεί βία τελικά; ποιος κατέστειλε εσάς στη Ν. Σμύνρη; Ποιος χάλασε την εικόνα της διαμαρτυρίας σας;

Ποιος κερδίζει με λόγια αστήριχτα με τα λόγια αυτά;», αναρωτήθηκε ο υπουργός, σημειώνοντας: «Το λούμπεν στοιχείο και οι βίαιες μειοψηφείς ενώθηκαν και το εκμεταλλεύονται όποια κόμματα δεν έχουν θέσεις και δύναμη να πουν τη θέση τους».©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή