Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρυσομηλιά Καλαμπάκας: Ένα χωριό που ένωσε τις δυνάμεις του στο πλευρό της Ελένης

Συγκέντρωσαν χρήματα για να ενισχύσουν τη συγχωριανή τους να βάλει μόσχευμα μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό

Μία από τις ιστορίες που γεμίζουν με συγκίνηση για την ανθρωπιά τους και την αλληλεγγύη τους, έρχεται από την ορεινή Χρυσομηλιά Καλαμπάκας όπου οι χωριανοί έγιναν μία γροθιά στο πλευρό μιας συντοπίτισσάς τους που αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα υγείας.

Η Ελένη, μια νέα γυναίκα, πριν μερικά χρόνια έχασε μέρος του χεριού της καθώς εργαζόταν. Τον τραυματισμό της ακολούθησε μόσχευμα που όμως πλέον χρειάζεται αλλαγή. Μια αλλαγή που δεν καλύπτεται ωστόσο πλήρως από την πολιτεία. Και επειδή φαίνεται ότι στα δύσκολα έχουμε μόνο ο ένας τον άλλον, το χωριό της δεν αποφάσισε ότι θα τη στηρίξει με κάθε τρόπο που μπορεί.

Πέρα από τον ιερέα του χωριού παπα Γιάννη, που ξεκίνησε επίσης μια μεγάλη εκστρατεία στήριξης, ήρθε και η ομάδα Δόξα Χρυσομηλιάς να συνδράμει με τον πρόεδρο Βαγγέλη Βλάχο να καλωσορίζει τους συντοπίτες του. Ο χορός που διοργάνωσε η ομάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν αφιερωμένος σε αυτόν τον σκοπό με τα έσοδα να διατίθενται για την κυρία Ελένη.

Όπως είπε στο Trikalanews.gr ο Γρηγόρης Γρηγορίου από την Δόξα, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα της ομάδας που γλέντησαν διπλά, μία γιατί ανταμώθηκαν με συγχωριανούς και όχι μόνο, μία γιατί μέσα από αυτό θα κατάφερναν να στηρίξουν τη συντοπίτισσά τους.

Ακόμη και με δύσκολες οικονομικές συνθήκες ήταν πολλοί αυτοί που επέλεξαν τον πιο ανθρώπινο τρόπο για να διασκεδάσουν, αφιερώνοντας την έξοδο του Σαββατοκύριακου σε αυτόν τον σκοπό.

Τι πιο ενθαρρυντικό για την εποχή μας!   

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή