Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Χτυπά» Ηλιάδη η Χρύσα Ντιντή

Με μια αιχμηρή ανάρτηση η Χρύσα Ντιντή εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Ηλιάδη, αναφερόμενη στα πολιτικά ..παιχνίδια και όλο το παρασκήνιο στο δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ανάρτησή της

ΌΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΟΕΧΕΙ…

Προεκλογικά των βουλευτικών εκλογών ενημέρωσα τον υποψήφιο βουλευτή ότι θα κατέλθω υποψήφια δήμαρχος Δήμου Τρικκαίων, σε ένα ευρύτερο σχήμα, γεγονός που αποδέχτηκε με χαρά.

Μάλιστα συνεργάτης του μου είπε ότι θα είναι υποψήφιος. Αμέσως μετά τις εκλογές άρχισε να τα γυρίζει. Του ζήτησα στήριξη με δικά του πρόσωπα, φυσικά αρνήθηκε, με ψευτοπροφάσεις και εν τέλει κατέληξε ότι το ΠΑΣΟΚ θα κατεβάσει δικό του υποψήφιο. Όταν άκουσα φήμες ότι ενδιαφέρεται για υποψήφιος δήμαρχος, του τηλ και μου απάντησε ότι τον “πιέζουν” να κατέβει, αλλά αυτός δεν θέλει.

Για τον ίδιο λόγο συνομιλήσαμε και την Παρασκευή 14/7/2023 και ήρθε στο γραφείο μου κατά τις 8 μ.μ. Μου είπε ότι αυτός δεν θέλει να είναι υποψήφιος αλλά τον “πιέζουν” στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Του είπα την αποψή μου, για ποιους λόγους δεν πρέπει και ότι η υποψηφιότητά του είναι ” cazus belli” για μένα. (Εξαιτίας των προηγηθέντων). Τότε μου ζήτησε να κατέβουμε μαζί (μ αυτόν επικεφαλής!!!) και να μοιράσουμε τη θητεία! Εξεπλάγην ειλικρινά!!

Σε ποιο πολιτικό πλαίσιο του λέω να κατέβουμε μαζί, ως τί και τι να μοιράσουμε; Και του επανέλαβα ότι θέλω να ηγηθώ μια ευρύτερης συμμαχίας προσώπων, πάνω από κόμματα, ενάντια στη νυν Δημοτική αρχή και μπορεί να κατέλθει μαζί μου. (Φυσική Νομοτέλεια των πραγμάτων). Να αποκτήσει και την πείρα που χρειάζεται!

Διαβάζω τώρα ότι το ίδιο πρότεινε και σε άλλον ενδιαφερόμενο!!! στα πλαίσια ευρύτερου ψηφοδελτίου της κεντροαριστεράς!!! Προφανώς να ηγηθεί ο ίδιος!!! (όπως και σ εμένα).

Αφού προηγουμένως τον άκουσα σε ραδιόφωνο να επικαλείται πολλάκις την “παράταξη” που ανήκει και ότι θα είναι υποψήφιος της “παράταξης”.

Και ερωτώμαι:

Θέλει να ηγηθεί ψηφοδελτίου της “παράταξής του”;

Θέλει να ηγηθεί ψηφοδελτίου της “κεντροαριστεράς”; ( Μπορεί;;;)

Θέλει οπωσδήποτε να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου για να έχει ρόλο ο ίδιος, όπως το έχει άλλωστε πει παντού;

Και μπροστά σ’ αυτό (το προσωπικό όφελος), “σέρνει” και μια παράταξη μαζί του;

Σημ.: Αυτοί που τον “σπρώχνουν” σ αυτό που κάνει, έχουν καταλάβει ότι μ αυτά κι αυτά ΑΠΕΜΠΟΛΕΙΤΑΙ η μοναδική ευκαιρία να κερδίσουμε τον δήμο;

Γιατί όμως να τους νοιάζει, αφού δεν θα είναι αυτοί;;;

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή