Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Cinema διάβασες; Εκδήλωση βράβευσης μαθητών και εκπαιδευτικών του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρικάλων»

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας με τη συνοδεία της διευθύντριας και  των υπεύθυνων εκπαιδευτικών και γονιών, συμμετείχαν στην εκδήλωση βράβευσής τους με τιμητικό έπαινο στην κατηγορία Σποτ, στα πλαίσια του 12ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους “Cinema διάβασες;” στο Θέατρο Ιδρύματος “Μιχάλης Κακογιάννης”.

Φανερά συγκινημένοι και μέσα σε θερμό χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκομένους, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τους απέσπασαν το πρώτο βραβείο για το σποτ που δημιούργησαν και δέχθηκαν θερμά συγχαρητήρια από εκπρόσωπο της Πολιτείας και τους αρμόδιους φορείς του Διαγωνισμού.

Η χαρά των αντιπροσώπων  του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρικάλων ολοκληρώθηκε όταν μετά από κλήρωση στην οποία συμμετείχαν όλα τα βραβευμένα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κέρδισαν μια βιντεοκάμερα, ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσουν να εκφράζονται καλλιτεχνικά και στο μέλλον.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
η κα Ζέττα Μακρή, Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων (εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης) καθώς και εκπρόσωποι του Ελληνικού  Κοινοβουλίου και άλλων φορέων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή