Τα νέα της πόλης

Δ. Τρικκαίων: «Καλές γιορτές» σε 200 οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

22 Dec 2020

Και τα Χριστούγεννα του 2020 ο Δήμος Τρικκαίων μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσφέρει τρόφιμα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Στο πλαίσιο της δράσης που υλοποιεί η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο συνεχίζει τη στήριξη οικογενειών και μελών ευπαθών ομάδων. Η διανομή γίνεται με όρους ασφάλειας και με τήρηση των μέτρων, ενώ φέτος προστέθηκαν, λόγω της πανδημίας, και άτομα που αδυνατούν να αντιμετωπίσουν βασικές τους ανάγκες. Τα τρόφιμα που διανέμονται είναι χοιρινό, φέτα, ελαιόλαδο, κασέρι, χυμός, όσπρια, ζυμαρικά, αναψυκτικά, γιαούρτι.

Η αντιδήμαρχος Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου τόνισε τη σημασία και αυτής της δράσης του Δήμου, «που συνεχίζεται όλη τη χρονιά, ενώ ήδη έχουμε προχωρήσει σε διανομή τροφίμων και μέσω ΤΕΒΑ. Με τη συνδρομή και σε συμπολίτες που πλήττονται από την πανδημία, ο Δήμος Τρικκαίων δημιούργησε ένα δίχτυ μέριμνας και πρόνοιας για τους συμπολίτες, ώστε και το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι να είναι κατά το δυνατόν γιορτινό και πλήρες».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

admins
Author: admins

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.