Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δ. Τρικκαίων: Με sms και ραντεβού η διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ

Μέτρα αποφυγής συγχρωτισμού από τον Δήμο Τρικκαίων και αυτήν την περίοδο. Ειδικά για τη διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, επελέγη η οδός του μηνύματος στο κινητό και του ραντεβού, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Συγκεκριμένα, ανά ημέρα θα καλείται αριθμός δικαιούχων για να παραλάβει τα τρόφιμα που δικαιούται, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο αριθμός των παρευρισκόμενων στα προκαθορισμένα σημεία, τόνισε η αντιδήμαρχος που επελήφθη της όλης διαδικασίας, κ. Γεωργία Κοτρώνη -= Μπαλοδήμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Τρικκαίων στη διάρκεια της καραντίνας είχε πρωτοτυπήσει και πάλι για τη διανομή τροφίμων: οργάνωσε ειδικά συνεργεία, προσέλαβε έκτακτο προσωπικό και προέβη σε κατ’ οίκον διανομή τροφίμων στου δικαιούχους, μειώνοντας στο ελάχιστο τις πιθανότητες συγχρωτισμού ατόμων.

Πλέον, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε.Τρικάλων με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙ–ΖΩ» και με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Τρικκαίων, θα διανείμει προϊόντα στους ωφελούμενους του προγράμματος των Δήμων Τρικκαίων, Πύλης, & Φαρκαδόνας.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του Δήμου Τρικκαίων με:

  1. Tην αίτησή τους
  2. Tην ταυτότητα
  3. Εξουσιοδότηση σε περίπτωση παραλαβής για τρίτο πρόσωπο

 Να παραλάβουν τα προϊόντα απότις αποθήκες του Δήμου Τρικκαίων όπισθεν του Ο.Σ.Ε την ημέρα και ώρα που θα αναγράφεται στο μήνυμα (SMS) που θα παραλάβουν.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2431063210

Οι ωφελούμενοι των Δήμων Πύλης, Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας θα ενημερωθούν για την παραλαβή των προϊόντωναπό τους αντίστοιχους Δήμους.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή