Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δ. Τρικκαίων: Πολλή αγάπη και χιλιάδες χαμόγελα για το 2020!

Με μια φαντασμαγορική τελετή, με χιλιάδες χαμόγελα, από τρικαλινούς, επισκέπτες και φιλοξενούμενους, τα Τρίκαλα γιόρτασαν το νέο έτος!

Το 2020 εισήλθε στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και τον Μύλο των Ξωτικών με αγάπη στις καρδιές όλων των παριστάμενων στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala είχαν ετοιμάσει μια ζεστή γιορτή.

Από τις 23:30 με το συγκρότημα Frostband, το κέφι ανέβαινε, μέχρι την ώρα που ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, μαζί με δεκάδες μικρά παιδιά, έκαναν την αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος. Και τότε, ο τρικαλινός ουρανός γέμισε από δεκάδες πυροτεχνήματα που φωταγώγησαν τα Τρίκαλα και έλαμψαν οι ευχές όλων για τη νέα χρονιά.

Ο κ. Παπαστεργίου ευχήθηκε Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία και προκοπή για τον καθένα και την κάθε μία χωριστά, ώστε το 2020 να είναι το έτος της ευόδωσης των στόχων.

Η βασιλόπιτα σε χιλιάδες κομμάτια έκρυβε δώρα: ποδήλατο, ηλεκτρικό σκούτερ και PS4 drivepad χαροποίησαν τους τυχερούς. Η βραδιά συνεχίστηκε με πάρτι στην πλατεία και τις χιλιάδες ευχές να συντροφεύουν κάθε έναν και κάθε μία για το 2020!

Καλή χρονιά!!

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή